Tiistai oli taas aika hulinapäivä. Töissä oli kiirettä ja sieltä menin suoraan kampaajalle, josta oli etukäteen arvioitu aikaa menevän noin tunti - meni vähän yli kaksi. Olin  siis kotona sitten aika myöhään ja suunnitelmat metsälenkistä ja Inton tokotreeneistä supistuivat pikkulenkiin ja pariin ruutuun.

Into teki kyllä ruudut oikein hyvin, meni suoraan ja osasi katsoa lelunkin. Yhden tein niin, että jätin Inton ruudun eteen istumaan, otin siitä luoksetulon  ja sivulta suoraan annoin luvan mennä takaisin ruutuun. Oli Intosta varsin hauskaa. Ruuduissa oli aina palkka valmiina.

Sitten agitreenit Mouhijärvellä. Ehdittiin tekemään kaksi aika lyhyttä pätkää. Ensimmäisen alkuun otin jaakotuksen, jossa ekalla kerralla hätiköin ja sain Inton hyppäämään saman esteen uudelleen. Toisella kerralla toimi hienosti, samoin seuraavat hypyt ja siellä ollut helpohko välistäveto. Kepeillekin Into meni jyrkästä avokulmasta hyvin, mutta sitten jätti viimeisen välin taas pujottelematta. Keppejä otettiin sitten erikseen ja uusinnalla ei ongelmaa. Radan ainoa todellinen ongelmakohta oli niinkin  hankala kuin kaksi peräkkäistä hyppyä suoralla linjalla ja melko isolla estevälillä. Näissä tulee aina esiin se Inton halu etääntyä minusta, eli kun on tilaa ja aikaa, erkanee heti kauemmaksi. Tähän täytyy jatkossa kiinnittää huomiota, ei pelkästään ohjauksellisesti, vaan Intolle tulee myös huomauttaa, jos tekee tuota.

Toinen pätkä oli lyhyt ja se meni meiltä aika kivasti. Ensin saatoin Intoa putkelle turhaan, jolloin tuli sitten kiire, mutta kun maltoin vain lähettää, ei hätää. Keinusta Into meni kertaalleen myös ohi, itse tulkitsin sen vähän sellaiseksi "ei oikein huvittaisi mennä keinulle" kenkkuiluksi. Uusinnalla ei ongelmia ja kun otettiin lopuksi koko pätkä uudelleen, teki tosi hyvän ja nopean keinun.

Ihan onnistuneet treenit, Into oli kivan tuntuinen.