Lauantaina tokoiltiin Inton  kanssa läheisellä urheilukentällä.

Ensin seuraamista, joka oli hetkittäin ehkä vähän levotonta, mutta pääasiassa hyvää. Käännöksiä hinkattiin enemmänkin, niissä riittää kyllä työsarkaa.

Sitten ruutua. Nyt Into meni jostain syystä oikealta sivusta sisään. Haki kyllä paikan hyvin, mutta toisti virheen useampaan kertaan. Kun menin matkalle lähettämään, sain menemään oikein. Hyvää oli vauhti ja selkeä halua hakeutua sinne keskelle.

Noudossa ei ongelmia, tehtiin pari ihan perusnoutoa sekä eteen asti että vauhdista palkaten. Lisäksi luovutuksia erikseen. Kaukoja jumpattiin aika paljonkin, ihan lähietäisyydeltä ja avustaen. Into pysyi nyt rauhallisena ja teki ihan kivasti.

Uutena juttuna otettiin ohjelmaan merkki. Vein Inton nähden lelun merkin taakse ja päästin Inton sitten hakemaan. Merkki oli Intosta tosi kiva tai sitten se oli vaan tohkeissaan, kun tehtiin jotain ihan uutta juttua :). Olipa mukava treenit, sääkin suosi ja aurinko paistoi.

Treenien jälkeen kävelimme tyttöjen ja kaikkien koirien kanssa vanhempieni luokse katsomaan Nipsua. Vähän Nipsua jännitti iso lauma isoja koiria, mutta Inton kanssa ne jo vähän virittelivät leikkiäkin. Ansa ei Nipsulle oikein lämmennyt, ärräsi ja murrasi vaan koko ajan.