Maanantain treenien teemana oli kepit, ne mentiin joka pätkällä vähintään kahdesti, toisinaan jopa kolmesti. Tämä taas tiesi sitä, että Inton ja minun pätkistä tuli tosi rikkonaisia, kun halusin palkata aina keppien jälkeen.

Mitään varsinaista rataa ei siis päästy tekemään, kun homma katkesi aina kepeille. Into teki muutaman aivan superin sisäänmenon, mutta meni kyllä sitten vähintään yhtä monta kertaa toiseen, kolmanteen, ties monenteen väliin. Toki kulmat olivat vaikeita ja ansoja piisasi. Yhdellä pätkällä oli putken suu vajaan kahden metrin päässä kepeistä, ts. kun koira meni ekasta välistä sisään, oli se puolittain jo siellä putkessa. Tämän Into selvitti hyvin, eikä edes vilkaissut putkea. Vielä kun saataisiin se viimeisen välin ongelma hoidettua pois päiväjärjestyksestä, alkaisi pujottelu olemaan jo aika kivalla mallilla, ainakin ykkösluokkaa silmällä pitäen.

Kotona tehtiin lenkin yhteydessä pienet tokotreenit. Lähinnä yritin hakea vauhtia siihen läheltä luoksetuloon. Otin sekä hetsaillen, että sitten ihan läheltä loppupaikasta naksutellen. Näitä nyt jatketaan jonkin aikaa ja toivotaan, että tuloksiakin tulee.