Keskiviikkona tokoiltiin Annen, Hannan, Veli Viljon, Toivo-, Veeti ja Veikka-serkkujen kanssa Hervannassa. Sää oli perinteinen suomalainen syyssää, vettä tuli melkein vaakatasossa ja rapa lensi, mutta emme antaneet sen häiritä :)

Into teki perinteisiä kuvioita. Seuraaminen oli alussa vähän levotonta ja vesilätäkköjen ylityksiä piti ihmetellä, mutta loppua kohti suorilla ihan hyvää. Vasempaan käännöksiä tehtiin erikseen ja hiljalleen alkaa niissäkin kontakti säilyä. Ruutu oli pimeissä olosuhteissa aika haastava, kävinkin suosista näyttämässä sen Intolle. Meni ihan hyvin. Toinen tyhjään ruutuun, sekin hienosti. Nouto puukapulalla ihan OK, ei ehkä tullut ihan niin lujaa kuin yleensä, mutta ihan hyvin kuitenkin. Lisäksi palautuksia vinoista heitoista, edelleen minusta katsoen oikealta tullessa jää helposti vähän vinoon.

Kaukoja tehtiin muutama vaihto, ihan kivasti. Tosin nyt parina kertana olen huomannut, että Into lähtee kääntymään vinoon, tätä pitää vähän tarkkailla. Ongelma tulee esiin vasta useamman vaihdon myötä. Merkille Into meni ihan hyvin, tosin menee helposti vähän kauas taakse ja edelleen tosi nopeasti tarjoaa siellä maahanmenoa. Otettiin myös merkille kutsuja ja näissä Into oli kyllä vähän blondi, mutta alkoi sitten hiljalleen tajuta.

Jäävissä istuminen oli taas vaikeaa, ei mennyt oikein hyvin. Seisominen ja maahanmeno olivat ihan hyviä. Lopuksi pitkä (pk) luoksetulo, jossa Into tuli taas tosi lujaa, mutta sai hienosti itsensä pysähtymään, ei edes hipaissut minua. Oli tosi hieno suoritus. Kivat treenit, kiitos seurasta :)

Agilityssa minulla olikin vetovuoro, eli omat koirat jäivät kotiin. Olin (kerrankin!) tehnyt hienon ratasuunnitelman ja miettinyt vähän teemaakin, mutta sitten hallilla kävi ilmi, että aan rakenne on sellainen, ettei putkin mahdu sen ali. Koko ratasuunnitelmani ydin oli keskellä rataa oleva aa, jonka alla on putki, joten kuviot menivät sitten ihan totaalisesti uusiksi. No, jotain saimme sitten treenattua, mutta mitään punaista lankaa ei systeemissä tällä kertaa ollut.