Tiistain treeneissä olin taas ensin vähän löysä. Tai ehkä löysä on väärin sanottu, ennemminkin varovainen. Olen vieläkin välillä Inton kanssa agilityssa sellainen, että annan sille liikaa aikaa ja tilaa suorittaa yksittäinen este, en uskalla vaatia ja painostaa sitä vielä ollenkaan. Jotenkin ajattelen, ettei se vielä osaa ja se on vasta aloittelija. Mutta kyllähän se jo paljon osaa, kun sille vaan antaa mahdollisuuden. Pitäisi siis unohtaa oletukset ja ryhtyä ohjaamaan ;-).

Eilen tehtiin yksi melkein kisamittainen rata. Radalla oli aa ja se päättyi keppeihin. Inton kanssa selvitettiin rata aika helposti, toki pieniä kämmejä tuli ja eniten ongelmia yhdessä takaakierrossa, jossa Into taas sinnikkäästi halusi kiertää koko esteen ja jättää sen hyppäämisenkin väliin. Aika alussa yksi "pystyssä" ollut hyppy piti hypätä vasemmalta oikealle ja sitten rata jatkui sinne vasemmalle. Otin sen aluksi niin, että vein Inton vasemmalla puolellani ja sitten kierrätin sen takaisin siitä esteen edestä. Tämä meni ihan OK, mutta Maria halusi, että otan ko. kohdan myös leikkaamalla. Leikkaus kävi itsellänikin rataan tutustuessa mielessä, mutta arvelin, ettei Into selvitä sitä. Vaan hienostihan tuo meni ja Into kääntyi heti oikeaan suuntaan.

Toinen hankala kohta oli sitten se aan ja suoran putken jälkeen tullut hyppy, joka piti kiertää takaa. Ensinnäkin sinne tuli _hiukan_ kiire ja sitten Into tosiaan tarjosi koko hypyn kiertoa. Tätä hinkattiin jonkin aikaa, samoin sitten paria seuraavaa estettä, joista ensimmäinen hyppy mentiin ihan suoraan ja toinen edelliseen 90 asteen kulmassa ollut sitten piti kiertää takaa. Olin suuressa optimismissani suunnitellut valssia sinne hyppyjen väliin, mutta ei ollut mitään jakoja, etenkin kun jouduin vähän varmistelemaan sitä edeltänyttä takaakiertoa. Niinpä teimme sitten niin, että siltä ekalta hypyltä otin Inton tiukasti haltuun ja sitten vein sen toisen pois päin kääntönä. Vähän siihen mielestäni tuli kurvia, mutta periaatteessa ihan OK. Loput hypyt ja pujottelu sitten ilman ongelmia (palkka oli taas keppien päässä valmiina).

Into oli taas aika taitava. Se kulki hyvää kyytiä ja piti sitä (ärsyttävää) pientä kitinää mennessään. Nivelet vissiin rasvaamatta :).