Keskiviikkona pääsi Svante sitten taas vuorostaan treenaamaan. Tehtiin kolme vähintäänkin riittävästi haasteita tarjonnutta pätkää.

Ensimmäisellä hypyllä harmaita hiuksia aiheutti sellainen keppien jälkeinen hankala putken ja parin hypyn ohivienti. Valssilla sain Svanten sinkoilemaan vähän sinne sun tänne, mutta kun vaan vein ja päästin sitten sinne oikeaan putkeen ja leikkasin takana, onnistui se ihan hyvin.

Toisen pätkän alku oli taas hankala. Siinä oli kolme hyppyä vähän kolmiomaisesti, ensimmäinen mentiin suoraan, toinen takaa ja kolmas taas suoraan, josta sitten melkein suoraan putkeen ja sinne putken päähän tiukka kurvi hypylle. Tässä taidettiin rimakin saada alas ja muutenkin alku jotenkin tökki, vaikka se klaarattiinkin. Putkesta Svante ensimmäisellä kerralla suorastaa sinkoutui ja ampaisi suoraan siellä jossain edessä olevalle hypylle. Kun tajusin vähän jo ennen putkea kertoa, että on kurvia tulossa, kääntyi se ihan hyvin.

Kolmannella radalla suurin vaikeus taisi olla siinä, että saatiin ohjaaja muistamaa rata. Siinä hinkattiin kahta suoraa putkea ja niiden välissä olevaa hyppyä. Svante vähän singahteli putkista pitkälle ja hypytkin meinasivat vähän valua. Saatiin kuitenkin jonkinlainen onnistuminenkin aikaiseksi. Kontakteista radalla oli puomi, jossa aina palkka valmiina. Svante teki puomin tosi hyvin ja nopeasti, myös kepit hienosti joka kerta.

Into sai ennen ageja tehdä ihan pienesti tokoa. Luoksetuloa ihan suoraan, sekä eteen että vauhdista palkaten. Ruutua, joka olikin lumessa vähän hankala, Into häiriytyi lumipaakuista, mutta löysi kuitenkin ruudun ihan hyvin. Merkillä meni ihmeellisesti vähän sivuun, lelulla auttaen ihan OK. Noutoa puukapulalla, ei ongelmia. Seuraaminen oli vähän iloista, mutta kontakti pysyi käännöksissä hyvin. Ihan kivat pikatreenit.