Eilen valssailtiin eikun siis agiliidettiin Inton kanssa Eurotallilla. Valssi-teema ei todellakaan johdu siitä, että treenit olisivat menneet kuin tanssi, vaan siitä, että Tommi oli kehitellyt sellaiset valssikiemurat, ettei lopuksi meinannut enää ulko-oveakaan löytää.

Tehtiin kolme pätkää ja kaikilla siis valsseja, paljon. Ihan oikeassa elämässä olisin ehkä jotkut kohdat ohjannut vähän toisin, mutta nyt yritin pysyä teemassa ja väänsin valssia joka väliin. Ekalla radalla mentiin kahden hypyn (ja parin valssin) kautta putkeen, jonka jälkeen rengas ja keinu. Tässä Into tuli pari kertaa renkaan sivusta, se tekee sen, kun olen reilusti edellä. Keinu ihan OK ja sitten taas parit valssit ja putkeen ja sitten sellainen hyppysuma, jossa jäin kun tikku siihen itseensä, mutta jotenkin se saatiin räävittyä läpi. Sitten taas putkeen ja sieltä yhden hypyn kautta kepeille, jossa palkka ja johon lopetin (muut tekivät vielä putken ja pari hyppyä ja jokusen valssin).

Toisen pätkän valssisuma tuntui aluksi aivan toivottomalta, mutta se onnistui yllättävän hyvin. Tässä Into ei päässyt niin kauaksi, joten homma tuntui heti paljon hallitummalta. Alussa oli kohta, jossa olisi pitänyt pystyä jättämään kepeillä. Ekalla kerralla se onnistuikin hienosti, mutta uusinnalla Into jätti taas heti viimeisen välin pujottelematta. Todella ärsyttävä ongelma, mutta pitää vaan jatkaa treenaamista ja pitää sitä palkkaa valmiina.

Viimeisellä valssien lisäksi pari helppoa välistävetoa. Ne Into teki yllättävänkin hyvin. Nyt olisi pitänyt pystyä valssaamaan keppien päässä, mutta meillä rata katkesi siinä palkkaukseen. Kokeilin kyllä sitten niinkin, että vein palkan keppien, keinun ja renkaan taakse ja heti Into pystyi pujottelemaan ongelmitta ja kesti sen valssinkin. Tällä radalla renkaalla ei vaikeuksia, mutta nyt en ollutkaan edellä. Keinukin taas ihan OK, voisi mennä pidemmälle ja nopeammin, mutta ei kaikkea kerralla.

Vaikeaa oli ja tajusin taas kerran, kuinka ällöttävän hidas ja kankea olen. Vähän sellaista vääntämistähän tuo meno oli, mutta selvisimme kuitenkin lähes kunnialla. Into oli oikein mainio.