Kotona ei ole edelleenkään konetta ja töissä ihan hirveä hoppu koko ajan, joten päivitykset vähän tökkivät. Vaan eipä tässä ole ihmeitä puuhasteltukaan. Maanantaina olin noin 13 tuntia töissä, eli se päivä meni siinä. Tiistaina Svante pääsi sitten pitkästä aikaa agikiitelemään.

Valmennusryhmän kanssa oltiin Marialla treenaamassa. Marian rata oli pitkä ja vähintäänkin haastava. Aikaakin kyllä meni sitten ihan urakalla, kotona oltiin vasta puolen yön jälkeen. Svante oli tosi hidas ja meillä ei mitään mahdottomia ongelmia sitten ollutkaan, kun ehdin ihan minne vaan ja Svante tallusteli perässä. En tiedä, että mistä moinen himmailu mahtoi johtua, joskushan sillä on treeneissä näitä tällaisia vähän löysempiä päiviä, mutta nyt se oli kyllä tosi hidas. Sekin voi vaikuttaa, että ollaan päästy nyt viime aikoina tosi vähän treenaamaan ja Svantelle se ei kyllä sovi. Voisi kuvitella, että tuollaiselle koiralle tauot tekisivät hyvää, mutta Svanten kanssa on aina ollut niin, että mitä enemmän tehdään agilitya, sitä innokkaampi se on. No, taukoilu senkun jatkuu, kun en pääse perjantaisiin Orenius-treeneihin työesteen vuoksi *kiroilua* ja sitten onkin joulutauko. Jotain uutta kuitenkin tehtiin, eli sellaista tupla-sylkkäriä, joka on tällaiselle koordinaatiokyvyttömälle blondille aika vaikea pala, mutta josta voisi kuulemma olla Inton kanssa hyötyä tulevaisuudessa. Pitää varmaan vähän kuivaharjoitella. Kontaktit Svantella oli myös tosi hyvä ja nopeat.

Keskiviikko-ilta meni ihan kotosalla aika rankasta alkuviikosta toipuessa, ehdin sentään kunnon lenkille Svanten ja Inton kanssa. Into alkaa olla vähän intoa piukassa, kun ei ole tehty mitään treenijuttuja sitten sunnuntain. Tänään aamulenkillä se pyöri koko ajan jaloissa kyttäämässä ja yritti saada repimisleikkejä aikaiseksi kiskolla kaulassani roikkuvia hihnoja. Täytyy illalla yrittää ehtiä/jaksaa jotain pientä tokojuttua sen kanssa.