Joulu alkaa olla paketissa. Ihan hyvä, sillä jos samaa syömistä olisi jatkanut vielä jonkun päivän, olisin varmaan räjähtänyt :-o. Joulunaika oli koirillekin silkkaa lomailua, pitkiä metsälenkkejä on tehty (aaton lenkistä kuva-aineistoa Anun blogissa), mutta muuten ollaan oltu kuin ellun kanat.

Lauantaina aktivoiduimme sen verran, että raahauduimme hakuilemaan Nokialle. Into teki ihan perustreenin, neljä pistoa ja neljä maalimiestä. Ensimmäiselle lähti hyvin, mutta todennäköisesti kääntyi vähän liian aikaisin taas aluetta eteenpäin, maalimiehen nosti kuitenkin nopeasti, eli isoa mutkaa ei voinut tehdä (maasto oli sen verran pusikkoista, että näkemään ei päässyt). Toinen pisto vasemmalle jyrkkään nousuun; tosi hieno, suora ja nopea suoritus. Samoin kolmas oikealle, ei mitään ongelmia, suoraan perille asti. Neljännen lähtetys tuli hankalaan paikkaan ja Into ei osunut ajattelemaani kohtaan, josta olisi päässyt louhikosta läpi, vaan kääntyi jyrkästi oikealle, eikä löytänyt maalimiestä. Toisella lähetyksellä yritti samaa ja pyysin takaisin. Sitten Into oli sitä mieltä, että hae itseksesi, eikä lähtenyt ollenkaan. Sitten otin muutaman askeleen alueelle sisään ja nyt Into osui siihen oikeaan kohtaan ja teki hyvän ja suoran piston ja löysi maalimiehen. Ihan hyvä, ettei löytöä tullut sillä ekalla lähetyksellä, kun yritti itse päättää, että minne menee.

Hakuilujen jälkeen otettiin pikaiset ampumiset. Nyt kokeilin ensimmäistä kertaa niin, että seurautin Intoa kun ammuttiin. Into ei reagoinut paukkuun mitenkään, ei edes korva värähtänyt.

Sunnuntaina tokoiltiin Tesomalla upeassa säässä. Into teki luoksetuloa ja noutoa vauhtia painottaen. Sitten merkkiä ja ruutua. Ruutuun meni ensimmäisellä kerralla sivusta sisään, kutsuin pois. Toisella kerralla OK. Kolmas ns. tyhjään ruutuun, jäi eteen, josta taas pyysin pois ja kävin näyttämässä paikan ja viemässä lelun. Sitten menikin hyvin ja viimeinen lähetys tyhjään ruutuun myös varsin mallikas. Seuraaminen oli yllättävänkin hyvää, kun ottaa pienen tauon huomioon, jäävissäkään ei suuria ongelmia. Lopuksi vielä luoksetuloja läheltä, nämä voisivat edelleen olla nopeampia. Kokonaisuudessa varsin onnistuneet ja kivat treenit.

Tokoilujen jälkeen tehtiin vielä Svanten ja Inton kanssa kiva metsälenkki, aivan mahtava keli ollut tänään, aurinkokin paistoi. Ihanaa!