Keskiviikkon oli taas Svanten laatuajan vuoro sen omien agitreenien merkeissä. Tosin samaan reissuun Intokin lähti, kun sen kanssa otin vähän tokoa ennen agitreenejä.

Into teki seuraamista, jossa oli hitusen edessä ja tätä sitten korjattiin. Sitten pari ruutua, joissa palkka valmiina, ei valittamista. Merkkiä otettiin ensin ihan pelkältään, sitten taas ohjatun alkeita yhdellä kapulalla. Näissäkään ei ongelmia. Sitten taas luoksetulon maahanmenoja niin, että jätä Inton jokusen metrin päähän, lähden sitä karkuun, annan tulla perään ja sitten yht'äkkiä pysähdyn, käännyn ja käsken maahan. Näin saatiin maahanmenoihin vähän raivoa ja säpinää (Hannallekin metodi tiedoksi Hymy). Lopuksi sitten kaukoja, joissa edelleen ensimmäinen vaihto jumittaa. Äh, tämä pitää nyt ottaa tehotreenaukseen.

Svante oli ageissa varsin pätevä. Tehtiin pari Teron juonimaa pätkää, joissa meillä ei ollut merkittäviä ongelmia. Joitain kohtia vähän hiottiin, mutta kokonaisuutena varsin pätevää työtä Svantelta. Kontakteista radalla oli puomi, jossa oli aina palkka valmiina. Svanten teki nopeat ja hyvät kontaktit joka kerralla. Mutta on se helppoa tuon Svanten kanssa, suorastaan terapeuttista näin ohjaajan vinkkelistä.

Niin, se tandem. Treenien lopuksi innostuimme Anun kanssa kikkailemaan vähän sellaista pariagilitya. Esteiden suorittaminen peräkkäin (Svante ja Tuittu) oli ihan pala kakkua, mutta vastakkain pujottelua jouduimme jonkin verran hinkkaamaan Nauru. Myös hyppyjä ja putkea tehtiin ns. ristiin. Nämä testailut kuulunevat kategoriaan "älkää kokeilko tätä kotona", mutta Svantesta ja Tuitusta moinen kikkailu tuntui olevan todella hauskaa.