Lauantaina tokoiltiin aivan mahtavassa auringonpaisteessa Pirkkahallilla. Eihän sellaisessa säässä voi treenitkään kuin onnistua, Into olikin oikein taitava.

Muistaakseni aloitin noudolla. Ensin pelkkä palautus pitkältä matkalta, oikein hyvä vauhti. Sitten pari ihan perusnoutoa, nyt pidin heittäessä katseen koirassa ja muistutin istu-käskyllä, että pitää olla paikallaan. Jalat pysyivätkin hienosti paikoillaan. Noudot oikein hyviä ja kapulan ototkin taas hienosti takakautta.

Seuraaminen oli myös ihan hyvää. Käännöksissä vähän säheltämistä ja pientä keulimista välillä, mutta kokonaisuuteen olen melko tyytyväinen. Otin myös hidasta käyntiä ja juoksua. Juoksussa Into seuraa tosi hyvin, hitaassa oli vähän levoton, tosin taisi kävellä ehkä vähän liian hitaasti.

Ruutua otin niin, että siellä oli aina palkka valmiina, ensimmäinen oli vähän hidas, mutta muut tosi nopeita ja hyviä. Hyvä tehdä välillä tällaisia helppojakin ruutuja. Sitten liikkeestä istumisia, joissa Emma naksutti hyvistä. Osa istumisista oli tosi hitaita ja luulen, että olen aiheuttanut ongelman itse. Yksin treenatessa en voi kurkkia Intoa yhtään ja olen varmaankin naksautellut ja palkannut siitä, kun lähtee tekemään istumista. Into nimittäin tekee nyt aina välillä niin, että lähtee tekemään istumista varsin nopeasti, mutta sitten hidastuu. No, onneksi ihan hyviäkin istumaanmenoja saatiin aikaiseksi.

Ai niin, luoksetuloakin otin jossain välissä. Tein vähän testimielessä ihan kokeenomaisen luoksetulon. Into teki ihan kohtuulliset pysähdykset, lopussa vähän törmäsi ja sivulle siirtyminen oli tosi huono, mutta stoppeja siinä nyt testattiinkin. Sitten tein vielä toisen ihan suoraan, jossa oli taas aika huima vauhti. Eipä ennakoi. Ainakaan vielä Silmänisku.

Olipa taas varsin mukavat treenit, kiitos treeniseurasta taas kerran!