Perjantaina kiiruhdin töiden jälkeen navetalle treenailemaan poikien kanssa.

Tokoa ei tehty paria hyppynoutoa enempää, ne Into teki hienosti.

Sitten agia. Inton kanssa hinkattiin keppejä. Vaikeamman puolen ongelmaa esiintyi keskiviikkona, kun otin keppejä pariin otteeseen. Nyt otin useita toistoja niin, että keppien päässä oli aina palkka, en yrittänytkään ilman palkkaa. Into sai napata narupallon ja kun se riekkui sen kanssa, laitoin toisen odottamaan ja sitten taas kepeille ja sama uusiksi. Hyviä pujotteluja. Kontakteja tehtiin kaikkia. Puomilla Into tällä hetkellä hidastaa liikaa ja liian aikaisin. Toivon, että on vaan vaihe ja rutiinin myötä vauhti paranee. Aat olivat varsin hyviä.

Svantekin sai tehdä kontakteja ja keppejä ja putkihullutusta, jossa juoksutan sitä putkesta toiseen ja aina välillä palkkailen. Svanten putket kun on vähän hitaita, se ei ole ikinä ollut missään suhteessa putkihullu. Kepit (tietenkin) hienosti. Kontakteille en vaihteeksi laittanut palkkaa ollenkaan, Svante teki silti todella nopeat ja täsmälliset kontaktit. Joitain helppoja hyppykuvioitakin tehtiin ja nekin Svante klaarasi hienosti.

Into pääsi sitten vielä uusintakierrokselle. Taas niitä keppejä. Nyt tein niin, että palkka valmiina, mutta itse en liikkunut ollenkaan. Ei ongelmia. Sitten kokeilin sama ilman palkkaa ja Into pujotteli loppuun!! Siis siltä vaikeammalta puolelta! Lopuksi vielä parit kontaktit, jotka ihan OK, melko hitaat, mutta muuten OK. Treeniä vaan, ei näissä ongelmissa varmaan muu auta.

Muuten viime päivät onkin menneet aika laiskotellen. Palasin parin viikon loman jälkeen töihin keskiviikkona ja jo torstai-iltana olin niin katki, että nukuin vaan koko illan. Keskiviikkona oli minun vetovuoroni agissa, joten omat koirat olivat aika vähällä tekemisellä. Inton kanssa tein ennen agitreenejä joitain ruutuja (aina palkka), jotka oikein hyviä. Lisäksi Into sai ottaa hallissa puomin ja kepit jonkun kerran, kepeillä tosiaan se vaikeampi puoli tökki taas oikein kunnolla.