Viikonlopun suunnitelmat menivät aiemmin kerrotusta syystä uusiksi. Tai eivät edes uusiksi, ne katosivat. Ihan kivasti sitä kuitenkin tuli keksittyä täytettä yllättäen tulleelle vapaalle ajalle.

Lauantaina hurautin Hyvinkäälle agilitykisoihin. Ihan vaan katsomaan. No, samalla reissulla Saima lähti veljeni matkaan Helsinkiin viikonlopun viettoon ja tapasin Inton kasvattajat ja sain vaatepakettini ja näin vielä Inton supertaitavan Zici-veljen jäätävän hienoa agikiitoa. Että kohtuullisen monta kärpästä yhdellä iskulla. Ja koska aikatauluni oli varsin vapaa, ehdin hengailemaan kisapaikalla sen verran, että näin Zicin molemmat radat. Jo ensimmäinen oli hieno, mutta toinen suorastaan jäätävä ja sillä tulokseksi upea nolla ja enemmän kuin ansaittu menolippu kakkosiin. Nyt tiedetään sitten sekin, että miksi se C-kisa oli peruttu; sitä ei tarvittu :). Onnea vielä tätäkin kautta Tarjalle ja Zicille!

Into oli (tietenkin) matkassa mukana ja pääsi vähän hengailemaan halliin ja sai tehdä siellä verryttelyesteillä kontakteja ja keppejä.

Sunnuntaina pakkasin autoon Inton ja tokokamat ja hurautin Tullin nurtsille. Tehtiin vähän kaikkea. Ensin luoksetuloja läheltä, varsinkin viimeinen oli jo melkein hyvä. Seuraaminen tuntui taas ihan asialliselta, sitä tehtiinkin aika pitkään ja kaikissa eri askellajeissa. Sitten merkkiä, joka oli ihan hyvä. Ruutu olikin sitten taas hankala, tai ihan hyvä, kun Into vaan lähti sinne. Jostain syystä se lähteminen oli ongelmallista, en käsitä, että miksi. Ihan hyviäkin suorituksia onneksi sitten saatiin.

Noutoa ihan perusliikkeenä (otot taas hyvin takakautta, jes!), että sitten pelkkää palautusta pitkältä matkalta, näissä ihan käsittämätön vauhti! Liikkeestä istumistakin tehtiin, itse en näe, että miten istuu, mutta istumassa se joka kerta oli, kun käännyin katsomaan. Kaukoista tehtiin eniten s-m -vaihtoa, joka ei vieläkään ole sellainen kuin haluaisin, lisää treeniä siis. Lopuksi sitten vähän temppuja ja siinä samalla vapaamuotoisia ruutuun lähetyksiä, nyt lähti ihan hyvin.

Oikein kivat treenit todella kauniissa talvisäässä :).