Tiistain agilitytreenitkin menivät oikein kivasti. Teemana oli twistit ja pakkovalssit ja näistä selvittiin ihan kunnialla.

Tehtiin yksi radanpätkä, jossa eniten hinkattiin sellaista kohtaa, josta mentiin hypyltä mutkaputkeen ja siitä sitten seuraava hyppy takaa kiertäen. Ensimmäisellä hypylle tuli twisti, sitten putken takimmaiseen päähän ja sieltä suoraan edessä oleva hyppy takaa kiertäen pakkovalssilla. Tämä kohta meni kyllä joka kerta oikein, mutta ajoitusta viilattiin vielä paremmaksi. Itse olen tottunut tekemään pakkovalssit niin, että otan koiran mukaan jo ennen sitä hyppyä, nyt yritettiin saada tietä vielä lyhyemmäksi sillä, että olen jo siellä hypyn takana odottamassa koiraa. Tämä ajoituksen muutos oli blondille vaikeaa.

Radan lopussa oli pitkä esteväli viimeiseltä hypyltä kepeille, joille mentiin loivasta avokulmasta. Ensi yrittämällä sain Inton keppien vieressä olevalle keinulle, mutta kun otin vähän haltuun, niin sitten löytyi kepitkin hienosti ja Into haki sisäänmenon hyvin.

Into oli taas tosi taitava ja hieno Pusu!