Eilen olin rentoutumassa agilitytreeneissä Svanten kanssa. On se vaan niin helppoa, rentoa ja mukavaa. Kaikki sujui hyvin ja vaivattomasti, Svante oli mainio ja ihan hyvässä vauhdissakin. Jotain pientä säätöä oli, yhtä jyrkkää käännöstä kokeiltiin monellakin eri tavalla, jaakottamalla, sitten ihan perinteisesti kierrättämällä ja sitten niin, että valssasin, tyrkkäsin seuraavalle esteelle (aa) ja leikkasin siinä takana. Jälkimmäinen versio oli katsojienkin mielestä nopein. Jaakottamallakin meni ihan OK, mutta tuo kyllä tuntui parhaimmalta.

Kontakteista radalla oli puomi ja aa, näillä palkat valmiina ja ei ongelmia (paitsi silloin kerran, kun Svanten palkan syötyään otti myös alustan matkaan rataa jatkaessaan Hymy). Mutta kaikkiaan siis sellaiset hyvän mielen treenit. Kivaa.

Into sai tehdä ihan pikaiset tokoilut ennen ageja (pikaiset siksi, että oli niin h---tin kylmä). Seuraamista hinkattiin, melko OK. Pari vähän huonompaa käännöstä ja hitaassa käynnissä paikka meni vähän liian eteen. Tuohon pitää hakea oikea vauhti ja rytmi myös omaan liikkumiseen.

Tunnarissa taas namit apuna. Ensimmäisellä taas hätäili, etsi kyllä, mutta nappasi oman viereisin. Ei vaan malttanut ihan loppuun asti. Toisella otti oikean, lähti palauttamaan, pudotti, kävi tarkastamassa ja palasi ottamaan oikean ja toi sen. Tähän olin oikein tyytyväinen, kyllä Into ihan oikeasti tietää, että mitä se on sieltä tuomassa. Kolmas oli vaikein, eli laitoin oikean ihan sinne muiden keskelle aika tiiviisti; aivan täydellinen suoritus, hyvä Intsu! Lopuksi liikkeestä istumisia tarkoituksella käsiavulla ja tuntuivat tosi nopeilta.

Tokoilut on kyllä nyt väkisin vähän hunningolla, kun on aika kylmää ja erittäin liukasta. Kevättä odotellessa siis.