Oli yllättävän hevos-painotteinen viikonloppu pitkästä aikaa.

Lauantaina olimme katsomassa Helsingissä Apassionataa, ihan hieno showhan se oli. Harmi sinänsä, että Saima oli niin kovassa kuumeessa, ettei päässyt mukaan. Saima kun nyt on kuitenkin se perheen heppatyttö ja odotti Apassionataa ehkä meistä eniten. Kurja tuuri, mutta ei yli 39 asteen kuumeessa jaksa lähteä tuollaiseen reissuun.

Sunnuntaina olinkin sitten yli 2,5 vuoden tauon jälkeen ratsastamassa Annen kanssa Annen issikoilla. Olipahan kivaa ja rentouttavaa. Nyt on vähän takamus hellänä, mutta mikäs ihme tuo.

On tässä toki koirailtukin. Perjantaina Into kävi hierottavana ja jumeja löytyi jonnin verran joka puolelta. Erityisesti etujaloista ja ylipäätään etuosasta. Varmaankin agilitysta johtuvaa. Into antoi yllättävän hyvin hieroa, tai sehän on tosi helppo käsitellä, mutta enemmän jännitin sitä, että kuinka se malttaa rauhoittua tuollaisessa aika levottomassa ympäristössä. Kyllähän se selvästi reagoi ääniin, mutta paremmin meni kuin mitä etukäteen ajattelin.

Lauantaina oltiin sitten tokoilemassa Annen ja poikien kanssa Pirkkahallilla. Inton seuraaminen oli taas vähän epätäsmällistä ja käännökset huonoja. Kokeiltiin sellaista, että laitoin palkan kainaloon ja pudotin sen sitten sieltä aina Intolle. Tällä voisi noita käännöksiä yrittää saada paremmiksi.

Ruutu oli ihan OK, paikka hyvin hallussa. Luoksetulon taisin ottaa ensin vauhdista palkaten ja sitten eteen. Oli tosi hieno! Into tuli melko kovaa ja olin aivan varma, että jysähtää päin, mutta teki sellaisen lukkojarrutuksen ja tuli aivan suoraan ja tiiviisti eteen, mutta ei osunut. Olin itsekin tuohon tyytyväinen. Noudossakin ensin pelkkää palautusta ja vauhdista palkaten ja sitten vinoista heitoista eteen. Nämäkin kaikki ihan OK.

Merkille lähdöt oli ensin vähän löysiä, mutta pienellä hetsailulla hyvin. Into osais myös hienosti korjata paikan oikeaksi, kun tarjosi ensin vähän liian kauas. Istumisia niin, että Anne naksutteli hyvistä. Eivät mitään supereita, mutta melko OK. Kaukoja otettiin ihan aluksi, vähän liikkui taaksepäin, mutta ei jumittanut, joten kelpaa minulle.

Kotona otin sisällä vielä pari tunnari, namit edelleen apuna. Molemmilla kerroilla oikea. Hyvä!

Sunnuntai-iltana otin pihassa taas tunnaria. Edelleen namien kanssa. Ensimmäisellä oikein, toisella väärä (oikean vierestä, eli selvästi hutiloi, eikä tarkentanut riittävästi), kolmas oli tosi super, haisteli kaikki läpi huolella ja nappasi oikean varmasti. Nyt myös palautus oli parempi, varmempi ja nopeampi. Tällä hetkellä tunnarin suhteen näyttää ihan lupaavalle.

Lisäksi otettiin seuraamisen liikkeelähtöjä ja käännöksiä ja luoksetuloa; ensin suoraan ja sitten seisomiseen niin, että pallo lensi heti. Sitten luoksetulon maahanmenoja pakoonjuoksuina, tosi hyviä!