Tiistai-illan treeneissä teemana oli takaakierrot. Ja taaskaan ei saanut käyttää vaihtoehtoisia ohjauksia, vaan takaakiertoja oli käytettävä.

Inton kanssa selvittiin ihan kunnialla. Takaakierrot on yksi niitä harvoja asioita, joita Into osaa ja joita on myös tehty. Ongelmana ei yleensä ole se kiertoon lähteminen, vaan ennemminkin liiallinen kierto-into Kieli ulkona, eli Into kiertää sitten koko hypyn. Eilen tätäkään ongelmaa ei ollut.

Hankaluuksia tuli alun yhdellä vähän ylipitkällä estevälillä, jossa Into pääsi eteeni ja joko sitten takaakierron sijaan hyppäsi esteen suoraan tai sitten ampui siellä takana olleille kepeille. Kun vaan uskalsin itse liikkua kunnolla ja muistin sanoa kiertämisestä ajoissa, selvittiin tuostakin. Sitten oli useampi takaakierto-valssi -yhdistelmä vähän ahtaammilla väleillä ja näissä meillä ei ollut ongelmia. Homma pysyy heti paremmin hanskassa, kun Into ei pääse irtoamaan mihinkään suuntaan.

Puomilla Into yritti taas ottaa vähän omia vapauksia (otti toki kontaktin, mutta livahti sitten vähän turhan rivakasti eteenpäin), joten se otettiin uudelleen. Puomin jälkeiset hyppyjen kierroista selvittiin ihan kunnialla, joskin jälkimmäistä hiottiin vielä vähän paremmaksi. Kepeille mentiin melko hankalasta avokulmasta, mutta siinä Intolla ei ongelmia. Nyt oli pitkästä aikaa keppien päässä ylläripalkka, joka tulikin oikeaa saumaan hienosta sisäänmenosta kiittämään.

Pitkästä aikaa treeni, joka sujui aika helposti. Pidemmillä esteväleillä edelleen iskee paniikki, kun Into menee paljon edelle, mutta tähän pitäisi nyt oppia vaan suhtautumaan oikein, muistaa oma liikkuminen ja käskytys ajoissa.