Into oli maanantai-illan agitreeneissä varsin pätevä. Tommin radat vaikuttivat ensi katsomalta ja edellisen ryhmän kommenttien perusteella taas aika kinkkisiltä, mutta osoittautuivatkin sitten ihan vietäviksi.

Illan teemana oli putket kontaktien alla ja Into teki joka kerta oikein. Myös pari putken pään ohivientiä oli ja nekin onnistuivat tosi hyvin, Into kuunteli ja malttoi. Kepit mentiin ekalla radalla siltä meille vaikeammalta puolelta (ja kohti seinää), Into pujotteli hyvin, vaikka vähän erkaannuinkin. Sitten yritin sellaista tosi rajua irtoamista sivulle, mutta sitä ei kestänyt ja sen jälkeen pujottelu taas hidastui siltä puolelta. Kertaallen kun otin lelun kanssa, niin tilanne nollaantui. Toisella pätkällä kepeille mentiin jyrkästä avokulmasta, ensimmäisellä yrityksellä toiseen väliin, mutta kun vaan maltoin antaa tilaa ja olla ryysimättä päälle, osasi Into hakea kepit tästäkin hienosti.

Pitkästä aikaa tosi helpon ja vaivattoman tuntuiset treenit. Toki tuli isoja kaarroksia ja muutakin pientä, mutta kokonaisuutena ehjää ja hyvää tekemistä. Olin tositosi tyytyväinen Intoon.

Siinä välillä otin vähän luoksetulon maahanmenoja itse karkuun juosten, nämä olivat (taas) tosi hyviä. Saimme myös lainata Vigon merkkiä ja Into teki oikein kivoja ja vauhdikkaita merkillemenoja, paikka oli myös hyvä.

Intohan käy agiradan reunalla aika kuumana, kiljuu, puree hihnaa ja on muutenkin vähän rasittava. Pystyy kyllä jollain tasolla olemaan käskyn alla, mutta ei niin rauhassa kuin haluaisin. Mutta sitten kun alan tekemään sen kanssa jotain, esim. tokoa, pystyy se keskittymään siihen hämmästyttävän hyvin, vaikka vieressä treenataan agia. Outo tapaus.