Keskiviikkona liideltiin Svanten kanssa Nokialla. Sarkun kehittelemällä radalla vähän oli paljon, ts. esteitä oli määrällisesti vähän, mutta haasteita aika paljon Hymy.

Tehtiin erilaisia hyppykuvioita, Svante oli tietenkin taitava, mutta minä takaaleikkauksissa vähän huono. Lähden aina aivan liian myöhään tekemään sitä leikkausta ja sitten tulee kaartelua. Kun uskalsin lähteä vähän rajummin liikkeelle, teki Svantekin tosi mallikaita leikkauksia, vaikka me emme niitä yleensä pahemmin harrasta.

Sitten tehtiin rinnakkaisilla hypyillä erilaisia kuvioita, välillä piti jättää joku hypyistä väliin ja välillä taas väännettiin välistävetoja. Sellaiseen jyrkkään sylkkäriin Svante ei oikein lähtenyt mukaan, mutta sen kanssa sylkkäreitä ei ole tehty ollenkaan, eli ei osaa niitä oikeasti. Sitten kun itsekin olen noissa vielä aika huonoa, niin eihän se helppoa ollut. Yllättävän hyvin se kuitenkin sitten lopulta sujui. Samoin se yhden hypyn ohi kierrättäminen, meni odotettua helpommin.

Ennen ageja otin Inton kanssa ihan vähän tokoa. Seuraaminen oli aluksi tosi levotonta, mutta tasoittui sitten ihan kivaksi. Noudossa ensin pelkkä palautus, jossa hurja vauhti, kokonaiset noudot ehkä vähän hitaampia. Sitten pelkkää merkkiä, ihan hyvin. Tunnarin kanssa tuli taas vähän ongelmia, toi ensin mitä sattuu ja kun en palkannut, käskin vain irrottaa, niin kieltäytyi tuomasta mitään. Lopulta laitoin namin avuksi ja sitten saatiin lukko purettua. Ihme juttu, ei ole tuollaista aiemmin sattunut.