Koska uusi vallankumouksellinen parannuskeinoni flunssaan (eli 12 tuntia agilitykisoissa pakkasessa lämmittämättömässä maneesissa) ei yllättäen toiminutkaan, jäi meiltä maanantain agilitytreenit väliin. Tällä viikolla olikin sitten poikkeuksellisesti tiistai toivoa täynnä, eli tänään päästiinkin sitten jo treenaamaan.

Tällä kertaa teemana olivat flipit (anteeksi, mikä?) ja puolivalssit. Näiden lisäksi radalle saatiin ahdettua parit jaakotukset. Tälläkään kertaa pätkä ei ollut mitenkään mahdoton ja Inton kanssa selvittiin mielestäni varsin kohtuullisesti.

Flippi oli minulle ihan uusi kuvio, minun tietämäni flippi on taitoluisteluhyppy, mutta tässä agilityversiossa pysyttiin sentään onneksi tiiviisti maankamaralla, jos toki vähän pyörähdettiin. Yllättäen flippi onnistui meiltä Inton kanssa radalla ihan hyvin ja sitä kannattaisi ilman muuta käyttää jatkossakin. Vielä kun sitten keksisi, että missä...

Muutenkin selvittiin kivasti. Yhdestä putkesta Into lähti kaarrottamaan ja ennen keppejä olleessa jaakotuksessa käänsin itse ensin aivan liian jyrkästi, mutta pienellä viilauksella nämäkin satiin menemään hyvin. Rata loppui aahan, jossa Into teki hyvän kontaktin. Pätevä IntoHymy.

Koska flipistä ei tullut floppia, olin kotiin tullessa sen verran positiivisella mielialalla, että päätin kokeilla tunnaria. Hienosti meni sekin. Kolme tunnaria ja kaikki oikein. Jes!