Torstaille olin varannut navettavuoron. Tytöt ja Ansa tulivat mukaan, joten treenaaminen meni sitten ehkä vähän enemmän höntsäilyksi. Jotain kuitenkin tehtiin.

Into teki ensin ihan pienesti tokoa. Seuraaminen tuntui yllättävän hyvältä paikan huomioon ottaen (Into yllättäen usein vähän ylityöskentelee siellä agilityesteiden seassa seuraamista tehdessään). Sitten yksi suora luoksetulo, ei jumituksia. Stoppeja heti palkaten, sekä pallolla että sitten nameilla. Lopuksi sitten pari tunniaria, nyt ilman nameja. Ensimmäisellä koski vääriäkin, mutta toi oikean. Toisella työskenteli hyvin ja nappasi oikean varmasti.

Sitten puomia ja aata lätkällä, ihan OK. Edelleen toivoisin vauhtia enemmän, mutta luulen, että se tulee kyllä. Ja jos valita pitää, niin mieluummin sitten vaikka vähän hitaammat, mutta varmat kontaktit. Mutta tavoitteena on toki nopeat ja varmat Hymy. Kepit otettiin myös pariin kertaan, ei ongelmia. Keinua pitäisi nyt päästä jossain treenaamaan. Navetan keinu kun sekä rämisee, että iskee sitten myös maahan tullessaan vähän takaisinkin. Sitä en Inton kanssa viitsi kauheasti ottaa.

Svante pääsi treenailemaan Saiman kanssa. Tekivät pieniä radan pätkiä. Svante on niin ihana, kun se menee niin kiltisti ja tasan sinne minne Saima näyttää. Mitään käskyjä ei tarvitse sanoa, se suorittaa kaikki eteen tulevat esteet oikein ja nätisti.

Ansa oli taas kohtuullisen tohkeissaan. Ansakin menee tosi kivasti ja esim. pujottelu sujuu jo ihan radallakin hyvin. Voi kun saisin Saaran innostumaan ja menemään johonkin ryhmään Ansan kanssa. Ei ole paljosta kiinni, että pääsisivät jo kisoihinkin.