Keskiviikon agitreeneissä oli minun vetovuoroni, joten Svante sai jäädä kotiin. Into pääsi mukaan ja sai tehdä ensin vähän tokoa.

Seuraamisessa paikka oli nyt hitusen liian edessä. Argh. Yhtä jatkuvaa taiteilua tämänkin kanssa. Käännökset hyvin, tein edelleen vähän hitaammin. Sitten ohjattua ihan vaan yhdellä kapulalla molemmat puolet. Into malttoi mennä merkille, vaikka noutokapula vetikin, noudoista palkka vauhdista. Sitten yksi pelkkä noudon palautus niinikään vauhdista palkaten, tuli kovaa! Luoksetulo otettiin ensin stopeilla, jotka kohtalaiset ja sitten suoraan, ei ennakointia. Lisäksi erikseen loppupätkää. Nyt en palkannut suoraan vauhdista, vaan otin eteen ja siitä nopeasti palkkaus. Yllättävää kyllä, tuntui tuovan vauhtia. Kaukoista otettiin melkeinpä pelkkää maasta istumaan nousua jokaisesta palkaten, paranivat ja loppua kohti jo aika nopeita.

Into pääsi halliin sisälle treenien ajaksi. Melko kivasti se pysyi siellä reunalla odottelemassa (irti). Hivuttautui toki aina lähemmäksi, mutta pysyi kuitenkin odottelemassa. Tehtiin me sitten vähän kontakteja siinä muiden tutustuessa rataan, puomia ja keinua. Puomilla oli lätkä ja vähän se sitä kyyläilee, mutta ajattelin nyt kuitenkin pitää lätkää tarkentamassa paikkaa. Nyt Into malttoi hyvin pysähtyä ja pysyä kontaktilla, mutta toki tilannekkin oli helppo, kun otettiin vain yksittäisenä esteenä. Näitä nyt jatketaan kuitenkin jonkin aikaa.