Mukava koti-viikonloppu taas takana. Perjantai-ilta meni työtoverin läksiäisiä viettäessä, lauantaina vaan lenkkeiltiin ja otettiin rennosti. Oltiin Saaran kanssa ihan kahdestaan kotona, kun Juha oli koko viikonlopun poissa ja Saimakin tallilla perjantaista lauantai-iltaan. Oli mukavan rauhallista. Sunnuntaina aamupäivästä lähdin sitten Saiman kaveriksi Niihamaan ratsastuskisoja katsomaan. Siellä vierähtikin sitten useampi tunti. Svante ja Into olivat mukana ja käytiin siin välillä pienellä metsälenkillä Niihaman metsissä. Olivat myös katsomassa estekisojakin pari tuntia. Into oli ihan täpinöissään, kun luuli varmaan tulleensa agilitykisoihin. Sen ilme oli näkemisen arvoinen, kun se huomasi, että nämä olivatkin hevosten agilitykisat Hymy.

Sunnuntai-iltana treenailtiin sitten vähän treenailtiinkin. Tokoiltiin isommalla porukalla Tesomalla. Inton kanssa päätimme hoitaa p---ahommat heti alta pois ja aloitimme tunnarilla. Nyt ilman nameja. Ensin toi kaksi kerralla ja molemmat vääriä (hienoa), sitten kahdella seuraavalla toi oikean, joskin työskentely oli taas aika surkeaa. Ei päästä varmana ikinä voittajaan kisaamaan tällä tahdilla. Plääh.

Seuraaminen suorilla ihan OK, käännökset on surkeita. Niitäkin on nyt hinkattu aika urakalla, mutta ei vaan onnistu. No, jatketaan harjoituksia. Noudosta ensin pelkkää palautusta, sitten piti tulla eteen, mutta Into oletti tekevänsä vauhtinoutoa. Uusinnalla ihan OK, tosin otti kapulan väärää kautta. Taas etujalat vähän kävivät heiton aikana. Otin sitten uudelleen niin, että sanoin Intolle pari kertaa istu, samalla kun heitin. Nyt rauhallisempi. Tällä kiersi ottamaan kapulankin oikein, joten palkkasin heti siitä.

Jäävissä istuminen nyt on edelleen kesken, seisominen ja maahanmeno ihan OK. Kävelin vähän idarinomaisen lenkin, Into pysyi hyvin paikallaan. Nyt on harkinnassa, että alkaisinko ottaa maahanmenossa pään maahan. Paikallaolossahan näin jo on, joten en usko, että sen siirtäminen liikkeestä maahanmenoon olisi kovin suuri juttu. Vähentäisi idarissa riskiä haisteluun ja pään pyörimiseen. Pitää vähän miettiä asiaa.

Kaukot oikein kivasti. Hyvät, nopeat ja täsmälliset vaihdot. Hyvä, hyvä! Sitten lopuksi ruutua, pitkästä aikaa lähetys tyhjään ruutuun. Ihan OK ja paikka tosi hyvä. Sitten jätettiin yhdessä ruutuun palkka ja laitettiin yhdessä merkillekin palkka. Vähän Into havitteli ruutuun, mutta meni kuitenkin merkille ihan OK. Samoin meni "tyhjälle" merkille, mutta jäi vähän sivuun, sitten kun yritin korjata, alkoi (ymmärrettävästi) tarjota sitä ruutua. Autoin sitten merkille oikeaan kohtaan ja siitä ruutuun hyvin ja kovaa.

Lopuksi vielä suora luoksetulo, jossa jysäytti aika huolella päin. No, tuolla nyt ei ole väliä, sillä tokon lyhyellä loppupätkällä tätä törmäämisongelmaa ei _todellakaan_ ole.

Ihan kivat treenit, kiitos taas kaikille seurasta.