Keskiviikko oli aika täysipainoinen harrastusilta.

Heti töiden jälkeen hurautin Tesomalle tokoilemaan. Inton treeni ei taaskaan mennyt ihan nappiin. Aloitettiin ruudulla voittajan tyyliin, tässä ei ongelmia. Ensimmäisellä kerralla ruudussa oli palkka, toinen tyhjään ruutuun, jossa Into haki oikean paikan hienosti. Sitten luoksetuloa. Ensin suoraan vauhdista palkaten, jossa hyvä vauhti. Sitten stopeilla, teki huonon seisomisen, josta ei palkkaa. Uudella yrityksellä tarjosikin sitten seisomisen sijaan maahanmenoa ja koska sekään ei kelvannut, niin sitten ei meinannut tulla ollenkaan. Äh. Lopulta nyt jotenkin sain suoraan tulemaan ja sitten otin muutaman seisominen pallon kanssa kiertämisen kautta, mutta levällään on nyt tuo luoksetulo(kin). Sitten se hemmetin tunnari. Siinä kokeiltiin niin, että laitettiin nameja sinne sekaan, mutta tästä seurasi vain se, että Into jäi kiinni niihin nameihin ja itse tunnari meni ihan sekaisin. Sitten vaihdettiin kapulat eri paikkaankin, mutta huonoja silti. Tunnari vaikutti jo jossain vaiheessa olevan menossa hyvään suuntaan, mutta nyt sekin on ihan pilalla. No, sitten näytti, että kentälle on tulossa jalkapalloilijoita, joten otin vain paniikissa pari merkillemenoa (ihan OK), että saatiin jotain vähän kivempaa loppuun ja sitten pistin Inton pois ja päästin muut treenaamaan.

Sitten kun pallisteja ei näkynytkään, otin Inton vielä uudestaan ja tehtiin seuraamista, joka tuntui yllättävän hyvältä. Kaukoja Into teki myös hyvin, ihan kohtuullisen nopeat ja hyvät vaihdot. Sitten otin vielä ohjatun molemmat suunnat (yhdellä kapulalla), hyvin malttoi mennä merkin kautta ja palautuskin ihan kohtuu vauhtinen.

Pienen lenkin jälkeen hurautin sitten Nokialle agitreeneihin. Koska aikaa oli, päätin tehdä vielä yhden tunnarin, nyt kokonaan ilman nameja. Nyt Into nappasi oikean varsin varmanoloisesti. Palautus on edelleen hidas ja mälvää kapulaa, mutta etsiminen nyt OK.

Agilityssa varsinaisia ryhmäläisiä oli vain kolme, joten pääsin sitten tekemään ratoja molempien poikien kanssa. Tehtiin paljon välistävetoja ja takaakiertoja. Svante oli (tietenkin) taas tosi pätevä, tosin senkin kanssa jouduin välistävedoissa vähän hakemaan oikeaa ajoitusta ja tyyliä, mutta kaikkiaan se meni oikein kivasti ja varmasti. Kontakteista radalla oli puomi ja siellä oli aina palkka valmiina. Kepit myös melko jyrkästä avokulmasta ongelmitta.

Inton kanssa haasteita olikin sitten vähän enemmän. Välistävedoissa olin ensin ihan purjeessa, mutta sitten hyvää ohjeistusta muilta saatuamme selvitimme ne jotenkin. Ei kauniisti, mutta selvitimme. Toisella pätkällä oli kohta, jossa tultiin putkesta ja piti mennä kahden hypyn välistä ja kiertää vasemman puoleinen takaa. Tässä Into hyppäsi ihan väkisin sen väärän hypyn koko ajan, vaikka kuinka yritin ottaa haltuun ja mukaan. Kevyen taistelun jälkeen saimme sen kuitenkin jotenkin (huonosti) onnistumaan. En tiedä, että ottiko Into pienistä huomautuksista onkeensa, mutta viimeisellä pätkällä se oli huomattavan hyvin kuulolla ja selvitimme sen nollalla läpi. Puomilla Intolla oli lätkä, ihan OK puomit. Edelleen vähän hitaahkot, mutta muuten Intolle alkaa nyt hiljalleen selviämään, että mitä sen pitää tehdä. Jatkamme siis tällä tyylillä. Keppien sisäänmenot Into haki hienosti, mutta tosi helposti saan sen pois liian aikaisin, jos lähden itse höntyilemään, pitää vaan malttaa antaa sen pujotella rauhassa loppuun asti.

Kotona olinkin sitten jo heti yhdentoista jälkeen ja jopa Into vaikutti siltä, että se oli saanut puuhastella kerrankin ihan riittävästi yhdelle päivälle Hymy.