Tiistai-illan agitreenien teemana oli takaaleikkaukset. Tämä tulikin niiiiiin tarpeeseen, sillä olen niissä todella huono. En ole pahemmin joutunut/päässyt takaaleikkauksia Svanten kanssa tekemään, joten en osaa ajoittaa, ohjata, rytmittää, tehdä niitä ollenkaan. Inton kanssa nämä taas pitäisi hallita.

Rata alkoikin heti kivasti neljän esteen "suoralla", joka piti viedä takaaleikkauksin. Ensimmäisellä yrityksellä homma levisi heti alkuunsa, mutta sitten kun saatiin ohjaajan helikopterikädet hallintaan, meni suora varsin mallikkaasti. Muutenkin selvisimme Inton kanssa yllättävänkin hyvin itse leikkauksista, sen sijaan parissa kohtaa ongelmia tuli, kun ylävartaloni ohjasi eri suuntaan kuin oli tarkoitus ja Into vähän sitten pääsi sinkoilemaan. Into lukee hartialinjaani tosi tarkkaan, mikä aina välillä aiheuttaa harmaita hiuksia, kun oma koordinaatio ja kontrolli ei ihan aina pysy mukana, hyvä kun kädet ja jalat saa suurinpiirtein sinne minne haluaa Hymy.

Rataan saatiin sisällytettyä yksi flippikin, keksin jopa itse paikan. Sain kohdan kyllä menemään isolla jaakotuksellakin ihan hyvin, mutta onnistui se flippikin. Rata loppui kepeille, putki oli ansana ihan keppien alun vieressä ja olin aivan varma, että Into ampuu sinne putkeen, mutta ei se edes yrittänyt, vaan osasi hakea kepit hienosti.

Kivat treenit taas kerran ja Intokin oli oikein mainio. Tai ainahan se on.