Tästä se lähtee, tulossa aika agipainotteinen viikko nimittäin.

Eli maanantai-iltana luisteltiin Inton kanssa Eurotallille kiitelemään. Todellakin luisteltiin, sillä loppumatka oli taas aikas jännittävä lähes peilijäisellä tiellä. No, onhan tässä jo vuosien kokemus Eurotallille hilautumisesta mitä jännittävimmissä olosuhteissa, eli pienistä ei enää hätkähdellä.

Tommi oli värkkäillyt meille hyppyradan, mikä vähän harmitti, sillä olisin mielelläni päässyt treenailemaan Inton kanssa kontakteja. Mutta sitä mentiin mitä tarjolla oli ja tällä kertaa se oli takanaleikkauksia. Meille oikein tarpeellinen treeni toki tämäkin.

Ensimmäinen rata meni muistaakseni aika pienellä vaivalla. Kerran sain Inton kepeiltä väärään putkeen, mutta muuten taidettiin tempaista pätkä puhtaasti. Ei kauniisti, ei täydellisesti, mutta virheittä. Sekin on meille aina jo jotain. Paria kohtaa vähän viilasin ja yritin tehdä flipin yhteen paikkaan lopulta siinä sitten onnistuenkin.

Toinen rata olikin sitten jo takkuisempaa menoa. Erittäin vaikeiksi osoittautuivat kaksi saman putken jälkeistä kohtaa. Ensimmäisellä kerralla piti kääntyä putkelta aika tiukasti vasemmalle ja sitten hypätä toisiinsa 90 asteen kulmassa olleet hypyt ja niiden jälkeinen muuri. Kyllä tuo saatiin menemään, mutta kaarrottamista tuli ihan koko rahalla. Loppupäästä rataa siitä samaisesta putkesta jatkettiin suoraan pituudelle ja muurille, mistä sitten piti kääntyä jyrkästi takaisin päin. Tässä Into lähti maata kiertävälle radalle ja oli yllättävänkin vaikeaa saada se kääntymään riittävän tiukasti muurilta takaisin, yritti aina singota sinne sivulle jääneelle hypylle.

Sellainen kohta, jossa oli kolme hyppyä melkein rinnakkain ja ne vietiin ihan perinteisesti S-kuviolla (ei siis mitään välistävetoja) meni taas tosi hyvin, vaikka siihen odotin ongelmia, kun ajattelin, että en saa Intoa törkäyttä sille keskimmäiselle hypylle millään. Kepeillä kertaalleen meni kakkosväliin hankalasta avokulmasta, mutta kun sain itseni raahattua vähän pidemmälle, enkä jäänyt patsastelemaan sinne taakse, hoitui sekin hyvin. Pääasiallisesti Into haki kepit tosi hienosti.

Ennen agien alkua otin maneesin päädyssä vähän luoksetuloja takapalkalla. Ihan OK.