Viikonloppu oli ja meni. Perjantai-iltana osallistuin Inton kanssa Tamskin harjoituskisoihin. Radat olivat aika hankalia, varsinkin kohtuullisen nopealle ja irtoavalle koiralle ja hitaalle ohjaajalle. No, radoilla sinänsä ei ollut väliä, kontakteja oltiin testaamassa.

Mölliradalla sekä puomi että aa olivat huonot, Into valui hitaasti alas. Iski hirveä ahdistus ja ajatus jo siitäkin, että perun ensi sunnuntain startin. Kilpailevien radalla Into sitten tekikin huomattavasti paremmat ja nopeammat kontaktit, eli ahdistus vähän lähti helpottamaan.

Lauantaina lähinnä lenkkeiltiin upeassa auringonpaisteessa. Tosin talonmies Intonen pääsi toteuttamaan ambitioitaan osallistumalla palavalla innolla ja tarmolla Juhan kanssa katolta pudonneen lumen lapiointiin pois terassilta. Intolla oli aivan superhauskaa, Juhasta en ole ihan varma Silmänisku.  Illemmalla tehtiin Inton kanssa ihan vähän jotain pikkutokoiluja tiellä (pihassa sen verran lunta, ettei vielä pysty treenaamaan). Lähinnä seuraamisen käännöksiä, jäävistä istumista ja kaukoja.

Sunnuntaina oli varmaan vielä lauantaitakin upeampi auringonpaiste, mutta kunnon lenkeille ei valitettavasti ehditty. Aamupäivä kului hevostapahtumassa Pirkkahallilla. Illalla sitten tokoiltiin taas vähän isommalla porukalla Tesomalla.

Into taisi aloittaa seuraamisella, jossa käännökset alkavat ehkä hiljalleen parantumaan. Vaan on niitä hinkattukin. Sitten luoksetulon stoppeja, jotka taas eivät etene ollenkaan. Nyt kokeiltiin pitkästä aikaa takapalkkaa ja sitä voisi tehdä jatkossakin, tuntui toimivan ihan hyvin. Ruudussa tuli esiin vanha, pitkään poissa pysynyt ystävämme banaani. Ilahduttavaa, että vaikka meni sivusta tai peräti takaa sisään, niin paikka joka kerta oikein. Suoraan sain menemään vain menemällä itse sinne puoleen väliin banaanin puolelle seisomaan. Tätä ongelmaahan meillä oli jossain vaiheessa enemmänkin, mutta en tiedä, että miksi se nyt taas tuli pitkästä aikaa esiin.

Kaukot ihan OK. Ensimmäinen istumaan nousu jäi vähän vajaaksi, muut vaihdot ihan hyvin. Liikkeestä istumisia tein edelleen käsiavulla. Näin Into tekee hyvä ja nopeita istumisia, mutta avun haihduttaminen tuntuu nyt takkuiselta. No, jatketaan harjoituksia. Sitten vielä vähän edestä sivulle siirtymisiä, vartaloavulla hyvin, jopa vähän yli, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Tekniikka on hyvä, ei pomppaa enää ollenkaan.

Kivat treenit, Into oli varsin näppärä. Kiitos kaikille seurasta!