Maanantaina pidettiin ihan puhdas lepopäivä, joka tulikin varmasti tarpeeseen aika rankan viime viikon jälkeen. Tiistaina palattiin sitten kuitenkin jo normaaliin rytmiin ja suuntasimme Inton kanssa agitreeneihin, joissa tällä kertaa oli vetäjänä Marko.

Rata ei ollut törkeän vaikea, mutta sinne sisältyvä tuplasylkkäri kyllä sitten senkin edestä. Kyllä se jotenkin saatiin onnistumaan, mutta hyvältä ja luontevalta se ei tuntunut missään vaiheessa. Into lähtee tosi huonosti mukaan noihin sylkkäreihin, etenkin, jos tungen liian lähelle. Pitää muistaa jättää tilaa!

Mitään ihan ylivoimaista kohtaa radalla ei ollut, parissa paikassa tein Markon kehotuksesta sylivekin ja sain näin Intolta vauhtia pois ja käännöksiä pienemmiksi. Ennakointia siis vaan lisää. Lopuksi otettiin erikseen putken väärän pään ohi vientiä. Kohta oli radallakin ja silloin sain sen onnistumaan ihan vetämällä, nyt kokeiltiin tähän puolivalssia. Ensimmäinen onnistuikin tosi hienosti, mutta sitten Into alkui ampumaan sisään siitä väärästä päästä ja en meinannut saada sitä millään tulemaan mukaan omaan liikkeeseeni. Tätä hinkattiin sitten jokunen kerta.

Töistä kotiin tullessa meinasin saada p---halvauksen selaillessani uutta Canis-lehteä. Olin joskus viime kesänä vastannut sellaiseen varmaan jokaiselle suomalaiselle tokoharrastajalle lähetettyyn sähköpostikyselyyn. Niiden perusteella oli ymmärtääkseni tarkoitus tehdä Koirauutiset-lehteen tulevaan toko-osioon esittelysarja tokoharrastajista. Kuvat otettiin myös viime kesänä Tampereella jonkun agikisan yhteydessä. En tiedä, että missä vaiheessa ja kenen päätöksestä pikkuesittely Koirauutiset-lehdessä oli muuttunut useamman sivun jutuksi Canis-lehdessä, mutta ainakin minulle se tuli totaalisena yllätyksenä.