Maanantai-iltana Eurotalleiltiin parin viikon tauon jälkeen. Into oli tosi kivan tuntuinen ja meno oli varsin sujuvaa.

Mitään 0-ratoja ei sentään paukuteltu menemään, mutta omaankin makuun tosi kivoja pätkiä saatiin aikaiseksi. Esim. välistävedot, joita tehtiin aika paljon, onnistuivat mallikkaasti. Ja sylkkäreihin (tai sellaisen yrityksiin, tuskin ne meikäläisen viritykset oikeaa sylkkäriä olivat nähneetkään) Into lähti yllättävänkin mukavasti mukaan.

Tehtiin kolme pätkää, ensimmäisen radan loppu oli vaikea ja sen tiesin jo tutustuessakin. Siinä tultiin putkesta muurille ja sitten välistäveto hypylle ja siihen 90 asteen kulmassa ollut seuraava hyppy piti taas kiertää takaa ja sitten taas siihen noin 90 asteen kulmassa (vähän kuin Z tai portaat) ollut hyppy piti mennä suoraan ja sieltä sitten jyrkästä avokulmasta kepeille. Välistäveto onnistui meiltä hyvin, mutta ongelmat alkoivat sitten sen jälkeen, kun jäin vaan niin rutkasti jälkeen. Jos yritin mennä sieltä ulkokautta, lähti Into hakemaan kaukana ollutta putkea ja sisäkautta en taas saanut sitä kepeille oikein sisään, kun jäin itse niin kauas ja noi avokulmat on meillä vielä vähän vaiheessa.

Toisella radalla oli yksi kohta, jossa valssit olivat selkeästi varmin ratkaisu, mutta niihin valsseihin tuli aikamoinen kiire. Jotenkin ne sain räävittyä kasaan ja muu rata menikin oikein kivasti. Tässä kepeille mentiin jyrkästä umpikulmasta ja sen Into haki todella kaukaa ja hienosti, itse jäin sen edellisen hypyn taakse jonnekin keppien puoleen väliin. Superia!

Viimeisellä pätkällä saatiin toinen rima alas, kun käänsin Inton aivan liian jyrkästi, muuten se selvitettiin puhtaasti. Uusinnalla Into sitten haki keppien sijaan puomia, joka olikin kivasti siellä tyrkyllä. Tässä leikkaisin kepeillä takana ja se ei aiheuttanut mitään ongelmia. Kontakteista radoilla oli puomi ja aa, näillä pidin lätkät valmiina. Yhden aan Into juoksi läpi (koski lätkään, mutta ei pysähtynyt), muuten kontaktit hyvin. Erittäin tyytyväinen olin renkaaseen, joka mentiin pariin kertaan niin, että itse joutui liikkumaan vähän sivusuunnassa ja siellä sivussa oli putkikin vetämässä. Into kuitenkin haki renkaasta sen oikean läven varmasti joka kerta.

Oikein kivat treenit siis. Into oli tosi kuuliainen ja käsissä, ei tehnyt sellaisia sinkoiluja ollenkaan. Meno tuntui melkein jopa sujuvalta ja sellaiselta hallitulta (todella harvinainen fiilis Inton kanssa). Ja sujuvaa ja hallittua oli meno aika eksoottisessa kunnossa olleella Kahamäentielläkin. Nelivedolla pääsi oikein hyvin Cool.