Tiistaina alkuillasta kotiuduin parin päivän työreissulta ja siitä melkein suorilta pyyhällettiin sitten Inton kanssa Mouhijärvelle agitreeneihin.

Rata oli pohjaltaan sama, kuin meillä sunnuntaina, mutta jonkin verran oli esteiden suoritusjärjestystä muutettu helpommaksi. Samat pimeät putkikulmat oli kuitenkin kuin silloinkin. Nämä Into haki hyvin ja kahteen kohtaan sitten layeroinkin, eli jäin itse esteen eri puolelle. Nämäkin Inton kanssa helposti. Yhden poispäinkäännöksen kanssa takkusimme jonkun verran. Into kun ei tule ihan rehellisesti ja kunnolla mukaan noihin vetoihin. Sitten kun vähän ärähdin ja huomautin sille, saatiin tuokin kohta onnistumaan. Kepeille mentiin jyrkästä avokulmasta ja vieressä hyppy ansana. Tämä ilman ongelmia, tosin ehdin hyvin törkkäsemään Inton kepeille, kun se irtosi edeltävään putkeen niin hyvin, eli aikaa jäi huomattavasti enemmän kuin mitä Svanten kanssa samassa kohtaa sunnuntaina.

Jaakotuksessa tuli myös omituisia ongelmia, kun Into oli siinä sitten taas ihan liikaa kiinni ja jouduin ohjaamaan hypyn korostetun selkeästi. Tosin se hieman aiemmin ollut poispäinkäännös ja siinä vaatiminen saattoi toki heijastella tähänkin. Kokonaisuudessa ihan OK treenit, kun ottaa huomioon, että alla oli vähän taukoa ja Intolla sen mukaisesti virtaa ja ohjaaja taas ei ollut ihan terävimmillään.