Viikko on mennyt aika vauhdilla. Työ on taas haitannut harrastustoimintaa merkittävästi ja maanantain agitreenitkin jäivät väliin, kun töissä meni päivän lisäksi iltakin. Svante sentään pääsi keskiviikkona omiin treeneihinsä.

Teemana treeneissä oli helpot radat ja tämähän sopi meille erinomaisesti. Svantelle tekee tosi hyvää saada välillä mennä kovaa ja suoraan. Eka pätkä olikin varsinaista luukuttamista, toisella saikin sitten kääntää jo vähän enemmän. Intouduin taas tekemään persjättöjä, jotkut olivat enemmän järkeviä, jotkut vähemmän. Svante oli ihan mainio oma itsensä.

Röyhkeästi otin Intollakin nopeasti kontaktit treenien lopussa, vaikkei Into treenihuki ollutkaan. Vähän pelottaa tulevan viikonlopun agikisat, kun ei ole päästy koko viikkona kertaakaana treenaamaan. No, tuurilla ne laivatkin seilaa...

Tokoilukin on ollut aika jäissä, lähinnä siksi, että ei ole ollut aikaa, mutta motivaatiokin on vähän hakusessa. Tunnaria ollaan kotipihassa vähän tehty, samoin kaukojen tekniikkaa. Keskiviikkon agitreeneissä odotellessa tehtiin parit luoksetulot. Siinä ne oleellisimmat.

Vaan tänäänpä loppui Inton lähes puolen vuoden hakutauko ja Into pääsi hakuilemaan (talvi pidettiin tarkoituksella taukoa ja nyt keväällä ei vaan aikataulut ole natsanneet). Otin ihan perustreenin, neljä maalimiestä ja neljä pistoa. Ensimmäisellä lähetyksellä Into lähti kauas ja kovaa. Viipyi varmaan ainakin minuutin ja tuli jostain horisontista kieli roikkuen. Hmmm. Uudella lähetyksellä tuntui taas häipyvän jonnekin, ehdin jo huutelemaan, mutta sitten metsästä kuuluikin jo maalimiehen kehut. Hyvin oli Into jatkanut hajun tarkentamista, vaikka huusin. Ei silti jättänyt maalimiestä.

Muilla pistoilla selvittiin sitten yksin lähetyksin, eli ei ongelmia. Into oli tosi innoissaan ja ei siitä kyllä huomannut ollenkaan, että alla oli pitkä tauko. Suoraan etenemiseen pitää nyt jatkossa kiinnittää huomiota, Into tuppaa kääntymään vähän liian aikaisin eteenpäin ja näin esim. etukulma saattaa jäädä tarkastamatta.

Olinkin jo melkein unohtanut, että kuinka kivaa haku on. Aluetta tallatessa päädyin sellaiselle kivalle jyrkänteelle, josta en päässyt kuin pyllymäkeä alas, käärmeitä pelkäsin näkeväni koko ajan, hyttyset söivät, vaatteet kastuivat, tuli hiki, tuli kylmä, muistinko mainita hyttyset? Ensi viikolla uudelleen Silmänisku