Agilityn suhteen on ollut viime aikoina vähän hiljaisempaa, mutta maanantai-iltana päästiin Inton kanssa treeneihin Niihamaan.

Tehtiin kaksi rataa ja kumpikaan ei ollut mitenkään supervaikea. Ensimmäisellä sain Inton vedettyä ohi kolmoshypystä kun hätäilin valssia putkelle, mutta uusintalähdöllä päästiin sitten nollalla rata melkein loppuun, viimeinen hyppy jäi väliin, kun Into hyppäsi renkaalla niin ison hypyn, ettei enää kääntynyt seuraavalle. Pieni haltuunotto ennen rengasta ja sitten viimeinenkin hyppy onnistui.

Tokan pätkän alku oli hankala, kahden rinnakkaisen hypyn kautta pussiin, siitä renkaalle ja sitten hankalasta avokulmasta kepeille, joiden viereissä ansahyppy. Minulle tuli pussilla kauhea kiire ja Into ehti ampumaan pussista ties minne, samoin kepeille viennissä sai olla tarkkana. Vähän piti törkätä, että haki oikean välin, mutta jos taas törkki liikaa, niin haki sen hypyn. Muu rata ihan OK. Lopun kahdelle rinnakkaiselle hypylle yritin jotain tuplasylkkärin tapaista, mutta ei se kauhean sujuva ollut. Oikeassa elämässä olisin valssannut puomin jälkeen ja ottanut sen toisella tapaa, mutta nyt halusin kokeilla.

Kontakteista radalla oli puomi, jonne Into nyt pysähtyi ihan hyvin, tosin haluaisin sen tulevan vielä selvemmin etutassut maahan.

Siinä ratojen lomassa otettiin vähän luoksetuloja takapalkalla ilman stoppeja ja stoppeja (sitä seisomista) otettiin sitten kahden putken väliä juoksuttaen. Siinä Into tekikin hienoja pysähdyksiä, mutta miten ne saisi siirtymään sinne luoksetuloonkin?