Pieleenhän se VOI-kokeilu sitten meni. Mutta tulipa käytyä.

Paikallaolo oli ihan OK. Tosin heti alussa sain lieviä sydämentykytyksiä, kun Inton viereinen koira nousi ja lähti jo ennen kuin ehdimme piiloon asti. Onneksi ei kuitenkaan tullut mitään sählinkiä. Into oli ihan OK ja tästä ihan ansaittu 10.

Seuraaminen oli kamalaa laahustamista, jostain syystä tuomari kuitenkin arvosti sitä ja pisteitä taisi tulla peräti 9,5. Liikkeestä istumisessa Into sitten lakosi maahan, eli se nollille.

Luoksetulo oli ihan kamala. Lähti aika lujaa, valui seisomisen melkei maahanmenon merkille asti, maahan ihan OK ja lopun _käveli_. Hävetti. Siitä kutonen.

Ruutu oli ainoa hyvä asia päivässä. Suoraan ja keskelle. Teki sekä pysähdyksen että maahanmenon nopeasti ja täsmällisesti ja tuli hyvin ja ilman kiemuroita oikeaan seuraamispaikkaan, siitä ihan ansaitusti täydet pisteet.

Hyppynoudosta kymppi, vaikka se oli hidas ja löysä. Samoin oli metalli, siitä kuitenkin 9 (vai 9,5, en muista).  Sitten se ongelmaliike, eli tunnari. Into meni, löysi oman nopeasti, nosti sen, pudotti, tarkisti ja otti oman ja toi hitaasti. Siitä kutonen. Tässä on ongelmia ja on vielä kesken, eli siihen nähden ihan OK, että kuitenkin toi sen oman.

Kaukoissa ensimmäiseen seisomaan nousuun tarvittiin kaksi käskyä, muuten vissiin ihan OK vaihdot ja pisteitä yhdeksän. Kokonaisvaikutuksesta ysi, piste lähti siitä kun jossain välissä pujottelutin Inton kerran jalkojeni välistä (tämä oli ihan tietoinen valinta, kun yritin saada koiraan vähän kierroksia). Yhteensä siis 250 pistettä.

Huono maku jäi suuhun tuosta kokeilusta. Into on ilmoitettu seuraavaan kokeeseen kahden viikon päästä, täytyy nyt vähän pohtia, että mennäänkö vai ei. Toisaalta houkuttaisi jäädä kotiin treenaamaan ja palata asiaan uudelleen joskus syksyllä.