Launtaina tuli agiliidettyä koko päivä aika hyytävässä säässä Anna ja Juha Oreniuksen opissa.

Svanten kanssa olimme Juhan oppilaina. Radat olivat aika kivoja, ei mitään älytöntä kikkailua, vaan kohtuullisen suoraviivaista ja vauhdikasta menoa. Ansansa toki tässäkin oli. Svante oli tosi hyvä, se teki molemmat radat heti nollina, joitain kohtia sitten hiottiin vähän paremmiksi ja nopeammiksi. Juhan mukaan jään turhaan varmistelemaan asioita, heti vaan eteenpäin kun koira on heitetty oikealle esteelle. Svante on varma ja osaava koira ja pitää luottaa sen osaamiseen. Täytyy vaan olla koko ajan askeleen verran edellä ja jaksaa juosta. Ja juosta. Ja vähän vielä juosta (ja jalat huutaa armoa).

Niillä maitohapoilla olikin sitten mukava jatkaa Inton kanssa Annan opeissa. Annan rata oli hyppäri ilman kontakteja. Vaikeampi mielestäni, kuin tuo Juhan rata. Intokin oli ihan pätevä. Pari sellaista suoran putken jälkeistä kohtaa tuotti vauhdin takia ongelmia, mutta noin muuten se meni tosi kivasti ja oli mukavasti kuulolla. Intokin sai tosi positiivista palautetta ja sain taas uskoa siihen, että ainakin jotain on tullut sen kanssa tehtyä oikein.

Kaikkiaan tosi kiva ja onnistunut koulutuspäivä. Sellaista hyvää perustreeniä ilman hillitöntä kikkailua. Pidin kovasti.