Aamupäivästä tempaistiin Inton kanssa pienet treenit kotipihassa. Aloitettiin tunnarilla, jossa taas ensin piiloteltiin vain omaa ja sitten laitettiin hämyt kasana eteen. Ei ongelmia ja mälväämistäkin oli aika vähän. Hyvä, hyvä. Seuraaminen oli vähän levotonta, siihen saattoi vaikuttaa megapitkä nurmikin, minkä vuoksi oma kävelynikin erosi tavanomaisesta.

Luoksetulossa Into ennakoi rajusti, tästä ei palkkaa. Uudella yrityksellä ei meinannut lähteä ollenkaan. Edelleenkään ei siis palkkaa. Sitten vissiin tajusi, että jotain on tehtävä ja tuli edes sinne päin ja pääsin palkkaamaan. Stoppeja ei otettu sitten ollenkaan.

Liikkeestä istumista otettiin pitkästä aikaa. Tuntuivat tosi hyviltä, tosin varma en voi olla, kun en nähnyt. Oletus kuitenkin on, että istui varsin nopsasti. Kaukojen ekaa vaihtoa, nyt ei jumitusta.

Illalla otettiin sitten toinen sessio  Tullin nurtsilla pienellä porukalla. Into aloitti seuraamisella, jossa namiapua ja tiheää palkkausta. Vähän keuli, mutta siihen oikeastaan pyrinkin :). Sitten luoksetulo, jossa takapalkka Annella piilossa. Melko hyvä luoksetulo, ihan napakat stopit ja kohtuullinen vauhti loppuun asti. Banaanista kun vielä päästäisiin eroon. Mutta olin varsin tyytyväinen.

Ruutu oli oikein hyvä. Sekä suoraan, että merkiltä. Paikka löytyy hyvin ja vauhtia on ihan riittämiin. Otin kerran kokonaankin, sivulletulo vähän ruma, mutta eipä sitä aikoihin ole otettukaan. Ruutu tuntuu nyt olevan (ainakin hetken aikaa) kohdillaan, olen todella tyytyväinen siihen, miltä se nyt näyttää ja tuntuu.

Kaukoissa istumaan nousu onnistui ensi yrittämällä, mutta seisomaan nousussa pientä jumitusta. Saatiin kuitenkin sekin onnistumaan.

Toisessa osiossa tein helpon ohjatun (kapuloita vain kaksi ja samassa linjassa merkin kanssa). Ihan hyvin. Sitten yksi noudon palautus vauhdista palkaten ja yksi eteen asti. Molemmissa tosi hyvä vauhti ja noudossa kiersi ottamaan kapulan oikein, jes! Sitten vielä liikeestä istumisia ja olivat kuulemma ihan OK.

Tosi kivat treenit, kiitos taas kaikille seurasta!