Lauantaina tokoiltiin tuossa lähikentällä Anne ja Anun kanssa. Kuuma päivä viileni mukavasti illaksi ja oli ihan hyvät treeniolosuhteet.

Inton kanssa ei tehty mitään erikoista, perussettiä. Päätin kuin päätinkin ottaa vastaan kisapaikan sunnuntaille, eli lähinnä pyrin välttelemään epäonnistumisia, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Seuraamista ihan namiavulla, ei ongelmia. Luoksetulo takapalkalla, jota Into ei tiennyt (tai ei ainakaan pitänyt tietää). Banaania, banaania. Asento edessäkin tästä syystä vähän vino. Täytyy vähän pohtia tuota luoksetuloa, takapalkkaa on pakko jättää vähemmälle, pahentaa niin tuota banaanin tekemistä.

Liikkeestä istuminen ihan OK.  Ruudussa saatiinkin sitten ihan uusi ongelma. Aikanaanhan Into pyörähteli ennen ruutua, nyt se sitten meni yli. Ja taakse meni, vaikka yritin käskyllä pysäyttääkin. Näyttämällä sain oikeaan paikkaan, mutta sitten kun otin taas merkin kautta, niin taas yli. Kiva juttu, koe seuraavana päivänä...

Lisäksi muistaakseni tehtiin vielä kaukojen ekaa vaihtoa, kun muutin käskytystä inansa voimakkaammaksi, ei jumitusta ollut. Sattumaa vai ei, ei voi tietää.

Tunnaria on tehty pihassa päivittäin, yhden piilotusta ja sitten niin, että muut kasassa ja oma takana (piilossa). Nämä ovat menneet ihan OK, mutta kisakunnossahan tuo tunnari ei ole.