Tänään (eilen) hakuiltiin jossain Nokian takametsissä. Meillä on taas hakuiluissa ollut vähän taukoa, kun aikataulut ei vaan sovi ja sitten oli tuo reissukin tuossa välissä. Hakuharrastus on meillä siis todellista harrastelua. No, kaikkea ei vaan ehdi ja pysty ja välillä on pakko priorisoida.

Otin Intolle sellaisen vähän nostattavan treenin. Ensimmäinen äijä oikeassa etukulmassa oli näyttäytyvä, sinne Into lähti vähän turhankin kovalla vauhdilla (aina välillä sen menoa katsellessa pelottaa, että teloo itsensä). Itse menin perässä ja sitten saateltiin Inton kanssa äijä seuraavaan piiloon. Toiseen etukulmaan sama homma; näyttäytyvä maalimies, joka sitten saateltiin seuraavaan piiloon.

Sitten toinen oikealle. Intolle oli jäänyt hyvä ja selvä mielikuva ja teki tähänkin tosi makean piston. Taas saateltiin äijä seuraavaan piiloon ja sitten käytiin nostamassa vasemmalta se toinen maalimies. Hieno ja viivasuora pisto tähänkin. Olin etukäteen ajatellut ottaa kuusi maalimiestä, mutta koska Into tekin ihan superhyvää työtä ja koska oli aika kuuma ja painostava ilma, päätin jättää vasemmalta puolelta kolmannen väliin, eli viimeinen pisto oli sitten oikean puolen kolmas, jonne sinnekin Into teki todellisen oppikirjapiston.

Toki treenikin oli aika helppo, mutta tapa tuntui toimivan Intolle tosi hyvin ja näitä saatetaan tehdä toistekin. Saatiin vähän kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla; pientä nostatusta ja suorat pistot. Molemmissa onnistuttiin loistavasti, Into oli tosi mainio.

Illalla kotipihassa tehtiin yhden tunnarikapulan piilotusta, pelkkiä palautuksia tunnarilla ja kiertämistä tunnari suussa. Sitten pelkkää merkkiä ja vähän seuraamista tiheällä namipalkkauksella, kaikki oikein hyvin.

Viikonloppu kuluukin tiivisti tokon SM-kisojen katsomossa. Tsemppiä kaikilla kisoihin osallistuville, erityisesti tietenkin Inton supersisaruksille; Viljolle, Zicille ja Numalle ja muille tutuille!!