Sunnuntaina lähdin Pian kanssa Iittiin kurkkaamaan Sinan pentuja ja samalla treenaamaan hakua Elinan ja Katrin kanssa.

Ensin hakuiltiin. Alue oli tosi kivaa, avointa kangasmetsää, mutta korkeuseroja oli ihan kohtuullisesti. Käytännössä keskilinja kulki rinnettä pitkin, vasen puoli meni alaspäin ja oikea ylös. Kokoajan siis kiivettiin johonkin suuntaan. Koska sääkin oli ihan vuodenajan mukainen, eli kuuma, oli olosuhteet kohtuullisen rankat niin koirille kuin meille ihmisillekin.

Inton treenin teemana oli edelleen suorat pistot ja tehtiin saman tapainen treeni kuin parilla viime kerallakin, eli siirrettiin maalimiehiä alueella eteenpäin ja Into näki, kun menivät piiloon. Kaikkiaan kuusi maalimiestä.

Aloitimme oikeasta etukulmasta, jossa maalimiehen oli tarkoitus olla näyttäytyvä, mutta kohtuullisesti korkeuserosta johtuen Into ei kyllä tainnut näköhavaintoa saada. Teki mennessä pienen koukun, mutta periaatteessa ihan OK. Vasemman puolen ensimmäinen maalimies oli aika lähellä keskilinjaa ja valmiina. Siinä ei ongelmia.

Toiselle oikealla Into teki edelleen pienen vekin vasempaan, mutta löysi kuitenkin hyvin ja nopeasti. Loput kolme pistoa olivatkin sitten jo ihan suoria ja hyviä, niissä ei huomauttamista. Ihan OK harjoitus Intolta.

Kun oli muutama tunti hikoiltu hakumetsässä, lähdettiin sitten ihastelemaan pentuja. Ja suloisia ne olivatkin, aivan ihania. Tosi tasaisen ja kivan oloinen pentue, olisin voinut minkä tahansa niistä laittaa taskuun ja tuoda kotiin!

Kiva päivä, kiitokset kaikille seurasta!!