Tokoa on treenattu päivittäin, ihan vaan kotipihassa että lähikentälläkin. Tänään oltiin isommalla porukalla treenailemassa tuossa Haikan kentällä.

Into aloitti ruudulla, jossa taas meni taakse. ARGH. Korjasi kyllä kun odotin, mutta aikamoisen säätämisen kautta. Näyttämällä paikan sain menemään oikein.

Luoksetulossa tuli yllärinä takapalkka stopista. Tämä oli ISO virhe, alkoi heti taas himmailemaan ja tekemään järjetöntä banaania. Juuri näistä syistä jätin takapalkan pois, miksi menin sen nyt ottamaan? Ääliö. Jouduin hinkuttamaan luoksetuloa sitten ihan huolella, että pääsin palkkaamaan edes jostain.

Sitten pidettiin pieni tauko, kun oli tosi kuuma ja sekä ruudun että luoksetulon kanssa jouduttiin taistelemaan ja Intolle tuli tosi paljon juoksemista.

Toisella kiekalla otin vähän seuraamista. Se nyt on sellaista. Sitten otettiin ohjattua niin, että joku muu kuin minä vei kapulat. Ensin vain kahdella, sitten otettiin keskimmäinenkin. Into lähti ihan hyvin oikealle kapulalle, mutta yrittää jättää merkkiä välistä. Merkkiä pitää siis vahvistaa. Merkkinä oli sellainen matala jalkapallokartio, on Intolle selvästi vaikea. Otin lopuksi pelkkää merkkiä vielä muutaman kerran.

Sitten vielä sitä luoksetuloa. Edelleen himmaili, ennakoi ja teki banaania. Muutaman toiston jälkeen tuli melko hyvällä vauhdilla ja ihan suoraan, tästä sitten vihdoin päästiin palkkaamaan.

Huoh, töitä siis piisaa...

Svante viettää sairaslomaa. Sillä on vasemman takajalan varpaanvälissä jonkin sortin tulehdus. Huomasin viikonloppuna, että tassu punoittaa. Mitään selkeää vekkiä tmv. en sieltä löydä, mutta se on selvästi kipeä ja vähän tulehtunut. Olen nyt yrittänyt hoitaa sitä kotikonstein, jos ei helpota, niin sitten täytynee mennä lääkärille näyttämään. Onneksi en ole ilmoittanut Svantea viikonlopun karsintoihin, olisivat ilmeisesti jääneet väliin joka tapauksessa.