Iltapäivällä tokoiltiin pienellä porukalla Tullilla. Into on ollut melkeinpä totaalisella tokolomalla kokeesta lähtien, eli ehkä nyt oli korkea aika aktivoitua silläkin saralla.

Ensin vähän kaukoja, ensin maasta seisomaan, ei jumitusta. Sitten aloitus istumisen kautta, muutama vaihto ja palaaminen koiran sivulle (tässä varasti perusasentoon kokeessa). Into teki hyvät vaihdot ja malttoi istuakin loppuun asti. Hyvä.

Sitten ruutuun. Nyt oli hämymerkkejäkin olemassa. Merkille hyvin, sieltä yllätyspalkka. Sitten uudelleen ja merkiltä ruutuun. Into lähti vähän kaartamaan luoksetulon merkkejä kohti, mutta korjasi kuitenkin linjan oikeaksi ja paikkakin ruudussa hyvä. Jes!!

Luoksetulossa ensimmäisellä otolla seisominen vähän valui ja maahanmenoon vaati jostain syystä kaksi käskyä. Tästä ei palkkaa. Sitten suora, jossa ihan hyvä vauhti ja narupallo lensi. Sitten taas stoppien kanssa. Seisominen ei edelleenkään erityisen hyvä, mutta periaatteessa ihan ehjä kokonaisuus ja pääsin palkkaamaan. Nyt pitää ottaa mietintämyssyyn, että miten noita stoppeja saisi vähän napakammiksi.

Ohjatussa otettiin vasemmanpuoleinen, joka oli aika haastavasti lähellä "katsomoa" ym. ylimääräistä rojua. En tiedä, että eikö Into hahmottanut oikeaa kapulaa vai mitä tapahtui, mutta sitkeästi haki keskimmäiselle. Lopulta vein Inton oikealle kapulalle. Uusinnalla sitten löysi oikean. Toinen puoli ongelmitta.

Lopuksi otettiin paikallaolo, jossa ei ongelmia. Sitten vielä samaan aikaan treenattaessa seuraamista, suora luoksetulo ja tasamaanoutoa metallilla. Ihan OK kaikki.

Vaikka ongelmia onkin, on Inton kanssa tällä hetkellä ihan kiva tokoilla. Sen asenne on tällä hetkellä ihan kiva ja jotenkin nautin tekemisestä kovasti. Hyviin suorituksiin on vielä matkaa, mutta jotain viitteitä siitä, että töitä on tehty on kuitenkin nähtävissä. Tästä on ihan kiva jatkaa eteenpäin.

Illan agitreeneissä minulla olikin vetovuoro, eli Svante ei päässyt treenaamaan. Tosin sairaslomalaisena ei olisi päässyt muutenkaan, eikä varmaan pääse vielä ensi viikollakaan. Myös elokuun kisoja joudutaan saikun ja lääkityksestä seuraavan dopingkarenssin takia jättämään väliin. No, onneksi kisoja riittää syksymmälläkin.

Huomenna lähdetään poikien (Svante ja Into) kanssa T-leirille Punkalaitumelle. Into treenaa leirillä agia ja tokoa, Svante makailee autossa ja katselee Inton treenejä. Tavaraa tuntuu mukaan tulevan ihan järjettömästi, auto on jo nyt melkein täynnä ja iso osa on vielä pakkaamatta.