Viikonloppu kului suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Lauantaina hakuiltiin, mukavat pienet ja nopeat hakutreenit.

Intolle viisi pistoa, kolme äijää ja kaksi tyhjää. Aloitin vasemmalta tyhjällä, ihan OK (juoksin itse alueelle vastaa vahvistaakseni oikeaan suuntaan kääntymistä). Oikeaan etukulmaankin lähti ihan hyvin. Maalimies oli sellaisessa tosi tiheässä pusikossa ja hetken oli joutunut säätämään, että oli päässyt maalimiehen luokse.

Toinen tyhjä olikin sitten huonompi, vähän sellainen piikkimäinen. Saattoi jopa olla, että Into kävi siellä etukulmassakin pyörähtämässä. Itse en tarkkaan nähnyt, kun pingoin taas sinne alueelle vastaan. Toinen oikealle hyvin. Maalimies oli vähän lähetyspaikkaa edempänä. Into oli hyvin edennyt takarajaa (kovaa), mennyt ohi, liinat kiinni ja takaisin.

Viimeinen oli sitten vasemmalla sellaisen ison kiven takana, jonne näki keskilinjalta. Ihmettelin kun Into vaan pyöri ja hyöri siinä kiven ympärillä, mutta ei muka löytänyt maalimiestä. Aika kauan se siellä sai töitä tehdä, kunnes tajusi kiivetä kiven päälle. Pia oli tehnyt ovelan jekun ja mennytkin kivelle. Hienosti Into jaksoi hakea ja tarkentaa, vaikka ihan heti ei hokannutkaan, että mistä se haju tulee. Hyvä harjoitella tuollaisiakin!

Sunnuntaina oltiin Annen kanssa pienesti tokoilemassa. Sää ei varsinaisesti suosinut, juuri treeniemme ajan sateli enemmän ja vähemmän vettä ja oli tosi kylmä.

Inton kanssa vähän vaan höntsäiltiin. Idari, jossa nyt kaikki asennot oikein, istuminen toki pienen (?!) vartaloavun kanssa. Ruudussa yritti jäädä merkillä siihen ruudun puoleiselle reunalle, muuten OK. Tunnarissa menin itse kapuloiden viereen ja muistutin toisella käskyllä juuri ennen kapuloita, että mitä ja miten pitäisi tehdä. Siitä huolimatta ekalla yrityksellä nosteli ja sääti ja puri kapulaa, toisella otti heti oikean, mutta edelleen puri, kolmas oli hyvä. Lopuksi sitten ihan tasamaanoutoja metallilla (joka hajosi). Into yritti vähän karkailla kapulalle, mutta ihan hyvä nouto sitten lopulta saatiin aikaiseksi.