Perjantaina päästiin ensimmäisen kerran treenaamaan uuden valmennusryhmän kanssa. Teemana oli tekniikka ja Johanna rakensi radalle kaksi viikonlopun kisaradoilla täsmä-aseiksi osoittautunutta ansapaikkaa. Ensin tehtiin osina ja sitten koko pätkä.

Into putosi joka ansaan ensi yrittämällä , mutta pienen taistelun jälkeen saatiin onnistuneitakin suorituksia ja koko pätkäkin päästiin sitten lopulta puhtaasti. Into ei vaan anna minulle yhtään armoa, usein se eka vaikea kohta onnistuu, mutta seuraava koituu sitten kohtaloksi, kun muka jo vähän huokaisen helpotuksesta. Pitäisi vaan saada se tiukka keskittyminen pysymään päällä koko radan ajan. Ei kovin helppoa. Mutta kivaa oli!

Sunnuntaina tokoiltiin mukavasti sisähallissa. Matto oli aika liukkaan oloinen, joten vähän piti miettiä, että mitä uskaltaa ottaa. Inton kanssa tehtiin idaria, jossa oikeat asennot ja pääkin löysi tiensä maahan, jee!. Sitten ohjattua, jossa Pia tarjosi lisähaastetta laittamalla keskimmäisen poikittain ja muut pitkittäin meistä kohden. Se keskimmäinen siis näkyi selkeästi parhaiten. Sinne Into sitten yrittikin mennä, mutta sain kuin sainkin irti ja hakemaan oikean. Uusinnoilla sitten ongelmitta molemmat puolet.

Tunnarissa menin itse taas kapuloiden viereen. Kierroksia oli taas jonnin verran. Ensimmäisellä otti väärän sähellettyään ensin jonkin verran. Uusinnalla rauhallisempi työskentely ja oikea kapula, tosin leuat kävivät taas aika tavalla. Erikseen tehtiin sitten vielä pieniä pitoharjoituksia.

Kaukoja otettiin sitten ihan läheltä palkkaillen ja leikin kautta. Into teki ihan hyvällä tekniikalla ja asenteella, eli nopeasti ja hyvin. Sitten väliin paikallaolot. Molemmat ihan OK, tosin makuusta perusasentoon nousu jäi vähän vajaaksi.

Lopuksi sitten vielä yleistä häröilyä. Inton kanssa otin seuraamista, joka oli oikein kivan tuntuista. Luoksetulon suoraan ja stopeilla, seisominen venyi, maahan hyvin. Sitten seisomista merkin kierron kautta, ihan hyviä ja lisäksi vielä pelkkää merkkiä.

Olipa ihana päästä treenaamaan sisälle kuivaan ja valoisaan halliin! Kiitos kaikille seurasta, erityisesti Pialle paikan järkkäämisestä!