Hiljaista on edelleen. Lenkkeilytkin on olleet aika minimissä, kun yritän nyt ihan tosissani lepuuttaa tuota jalkaa, että saisin sen kuntoon. Sunnuntaina päästiin sentään Inton kanssa halliin tokoilemaan.

Sunnuntaina oli siis Tending O-pentujen pentupäivä ja me Inton kanssa pääsimme mukaan kuokkimaan. Pennut olivat kyllä kaikki aivan supertaitavia ja todella pätevän oloisia. Keskittyivät hienosti ja olivat tosi innokkaita tekemään. Näistä kavereista kuullaan vielä!

Into sitten olikin vähän epäpätevämpi. Samaan aikaan Inton tokotreenin kanssa vieressä tehtiin agilitya. Vaikka sinne ei ollut näköyhteyttä, niin Into tiesi kyllä. Sen myötä se oli sitten vähän keskittymätön ja sähelsi. Ohjattuun saatiin nyt liikkeenohjaus ja heti tuli kapuloiden kyttääminen kuvioihin mukaan. Otin useamman kerran ja pyysin Katria oikein vähän hetsaamaan kapuloilla ja sitten merkiltä palkkasin. Hyviä merkit eivät vieläkään olleet, mutta pystyi sentään menemään.

Ruudussa Into ei ensin tajunnut merkkiä ollenkaan (sellainen matala vihreä merkki punaisella alustalla), itse ruutuun ihan OK, vähän taakse yli, mutta se ei haittaa. Tunnarissa eka suoritus oli huono. Sääti, nosteli ja sähelsi. Toi toki oikean. Uusinnalla muistutin juuri ennen kapuloita uudella etsi-käskyllä ja kas kummaa,  heti pystyi työskentelemään korrektisti ja ottamaan oman varmistelematta. Hyppynouto norjalaisella metallilla, ei ongelmia. Kaukoja tehtiin läheltä vähän temppuillen, ihan OK nekin. Suoria luoksetuloja otin pari, näissä nytkyi ja hytkyi ja reagoi hämykäskyihin (ei Intolle ihan tyypillistä). Saatiin sentään onnistumaankin.

Toinen setti olikin Intolta sitten parempi (agilitykenttäkin oli tyhjä). Seuraaminen oli rauhallisempaa. Ohjatulle tein pelkkiä merkille menoja eri kulmista ja sitten ihan pelkkää merkkiä erikseen. Hyppynouto nyt ruotsalaisella kapulalla, tosi vino heitto, mutta silti hyvin. Lisäksi pari pelkkää palautusta vauhdista palkaten, ihan OK.

Kivaa oli päästä treenaamaan (ja vielä sisälle ja kuivaan), kiitos kaikille seurasta ja Oilille hyvistä leipomuksista!