Eilen pääsin ihanasti pikaisiin tokotreeneihin paikkaan, jossa oli katto, seinät ja valot. Luxusta. Kiitos Pia!

Into teki ruudun, jossa meni kyllä heti sisään, mutta jäi eteen. Kun odotin, että korjaa paremmaksi, alkoikin liikkumaan sivuttain ja sitten sainkin odotella aika kauan. Onneksi sitten onnistunutkin suoritus saatiin.

Ohjatussa Into lakosi taas ihan täysin, kun oli liikkeenohjaus. Se suurinpiirtein ryömi kapuloille. Sitten kun kutsun pois ja laitan uudelleen, ei mitään ongelmaa. Kapulat vietiin uudelleen ja nyt teki jo paremman merkin, sellaisen mistä pääsi palkkaamaan. Annoin jopa hakeakin. Ensin yritti keskimmäistä, mutta sain siitä irti ja vasemmalle. Oikean ongelmitta.

Seuraamisessa vähän edisti ja painoi. Tökin polvella ja paikka parani. Seurautin (tarkoituksella) melkein Pian ja Tuplan päälle, kumpikaan koira ei reagoinut mitenkään. Samoin seinää päin mentäessä Into piti kontaktin hyvin. Idarissa teki seisomisen sijaan istumisen, uusinnalla OK. Kaukoja otettiin läheltä, tekniikka oli nyt oikein hyvä.

Lisäksi tehtiin pieni ryhmäpaikallaolo, tämä Intolta hyvä suoritus. Metristäkin hypättiin. Noudon kanssa helppo nakki, kun yritin ensin vain hypyyttää, kolautti vähän.

Aiemmin illalla tehtiin kotipihassa tunnaria, joka meni mainiosti.