Voi tätä onnen päivää, kun päästiin pitkästä aikaa vähän agiliitelemään poikien kanssa. Varsinaisesti saisin kunnolla juosta vasta ensi viikolla, mutta otettiin vaan ihan pieniä pätkiä ja lähinnä yksittäisiä esteitä.

Molemmat pojat olivat varsin päteviä.Tosin Inton kontakteihin, lähinnä puomiin, en ole tällä hetkellä täysin tyytyväinen. Hidastaa liikaa ja liian aikaisin. Aa ja keinu olivat nyt ihan hyvät. Svante teki ihan hyviä kontakteja, mutta niinhän se treenatessa tekee aina.

Kepeillä ei kummallakaan mitään vaikeuksia. Kinkkisemmätkin kulmat hyvin. Lisäksi tein pari pientä radanpätkää (alle kymmenen estettä), joissa ensimmäisellä oli vähän ongelmia saada Into ohi yhden putken suun. Muuten ihan kivasti. Vähän Ínton käännökset levisivät, mutta se lienee minun syytäni kun olin myöhässä. Yhden sylkkärintapaisenkin sinne rykäsin (putkelta sylkkärillä hypylle ja siitä jyrkästi aalle), etenkin Svante teki tämän tosi makeasti, hyppäsi ihan siivekettä hipoen, senttiäkään lyhyempää tietä ei olisi voinut tehdä. Into pääsi tässäkin vähän kaarrottamaan, kun en vaan ehtinyt, mutta hyvin kuitenkin sekin kääntyi.

Inton kanssa tehtiin vähän myös tokoa. Seuraaminen oli ihan OK, tunnarissa ensin toi väärän (oikean vierestä, hätäili taas), mutta uusinnalla sitten oikein. Tosin leuat kävivät taas vähän turhan rajusti. Luoksetulossa juoksi ensin vaan läpi, toisella sitten muisti stopatakin, josta taas suoraan peruutukseen. Stoppeja myös putken kautta, ihan OK.

Kivat treenit. Tehtiin vaan helppoja juttuja ja haettiin vähän agiin tuntumaa pitkän tauon jälkeen. Voi kun jalka nyt tulisi kuntoon ja päästäisiin ihan kunnolla treenaamaan!