Tänään olikin varsin aktiivinen harrastuspäivä.

Puolen päivän aikaan treenattiin hakua Annen ja Hannan kanssa Ylöjärvellä. Intolle tehtiin neljän piston treeni, kolme maalimiestä ja yksi tyhjä. Aloitin oikealta, jossa maalimies oli aika paljon aluetta eteenpäin. Into lähti taas hurjalla vauhdilla ja oli ampunut ensin ohi maalimiehestä, mutta löysi toki sitten lopulta. Oleellisinta on, että kääntyi ja eteni alueella oikeaan suuntaan.

Vasempaan etukulmaan tuli tyhjä, joka olikin varsin hyvä. Meni suoraan ja liikkui takarajaa eteenpäin. Sitten oikealle, jonne myös lähti hyvin, mutta kääntyi hieman liian aikaisin aluetta eteenpäin, sai kuitenkin hajun ja bongasi maalimiehen. Sitten viimeinen vasemmalle, jonne teki hyvän ja suoran piston ja löysi maalimiehen nopeasti.

Lunta alkaa olla jo vähän liikaa hakuiluun, ainakin minun makuuni. Kiva oli kuitenkin treenata ja Intokin toimi varsin hyvin. Kiitos treeniseurasta!

Alkuillasta kurvasin sitten Pirkkahallille tokoilemaan Annen, Veli Viljon ja Toivo-serkun kanssa. Aikamme pähkäiltyämme löysimme hallin takaa auratun ja kohtuullisesti valaistunkin läntin, jossa mahtui joten kuten tokoilemaan. Liukasta toki oli, eli vähän piti varoa, että mitä ja miten teki.

Into aloitti idarilla, jossa kaikki asennot oikein. Jee! Sitten ruutuun, jossa taas käytettiin lelua valmiina palkkana, jotta saisin Inton kurvaamaan vähän enemmän vasemmalle, nyt jää ruudussa ihan oikeaan reunaan. Merkillä yritti taas löysäillä, uusinnalla parempi.

Ohjatun merkki oli ihan kohtuullinen, ehkä tämä alkaa ihan oikeasti hiljalleen aukeamaan. Kaukoja tehtiin aika läheltä, nekin ihan kivasti. Luoksetulon loppupätkää otettiin, se oli aika hidas. Tosin liukas alustakin saattoi vaikuttaa asiaan.

Oli nopeat ja tehokkaat treenit, mutta eihän tuo toko mikään varsinainen talvilaji ole. Nyt ei ollut kylmä, mutta lumisade, pimeys ja liukkaus tarjosivat nekin haasteita ihan riittämiin. Kesää odotellessa siis...