Ollaan oltu tosi laiskoja. Ainuttakaan tokotreeniä ei ole tehty koko viikon aikana. Agility on pannassa oman jalkani takia, eli hiljaista on ollut edelleen.

Lauantaina oltiin sentään hakuilemassa. Pienet, nopeat ja tehokkaat kolmen ihmisen hakutreenit, paikka sama kuin viime viikonloppunakin.

Intolle taas kuusi pistoa, joista kaksi tyhjää. Nyt aloitin oikealta tyhjällä. Into irtosi hyvin ja suoraan syvälle, sitten katosi ryteikköön näkyvistä, viipyi aika kauan ja tuli takaisin "samasta reiästä". Luulen, että teki sellaisen L-piston, eli eteni, mutta palasi sitten samaa reittiä takaisin. Vasemmalla etukulmassa äijä, ei ongelmia. Sitten toinen oikealle, lähetin aika kaukaa piilosta, koska tyhjä oli sellainen piikki. Taas Into irtosi hyvin takarajalle asti, katosi ja tuli alueen etuosasta pois. Kääntyi siis väärään suuntaan. Uusi lähetys ihan vähän eri paikasta ja nyt hyvä pisto. Nyt pitää etenkin oikealle tehdä paljon sellaisia, että maalimies löytyy vähän edestä.

Sitten vasemmalle tyhjä, joka oli tosi hieno. Eteni hyvin takarajaa pitkin, juuri kuten pitääkin. Viimeiselle oikealle lähetin taas niin, että joutuu vähän etenemään alueella. Piilo oli ihan alueen takakulmassa ja tosi syvällä. Matkalle tuli myös polun ylitys. Tänne Into meni ilmeisen hyvin. Oli tullut ihan oikeasta suunnasta takarajaa pitkin. Myös viimeiselle vasemmalle lähetin niin, että joutuu etenemään. Tässäkin piilo oli ihan alueen takakulmassa. Into teki tosi makean piston, mutta kaarsi juuri sen verran aikaisin keskilinjalle,  että se takakulma jäi. Uusintalähetyksellä oli ensin vähän sitä mieltä, että ootko tosissasi, mutta kun käskin vaan mennä, teki ihan OK piston ja löysi viimeisenkin äijän.

Vaikka vähän oli säheltämistäkin, olin silti tosi tyytyväinen Intoon. Harjoituskin oli kohtuullisen haastava. Vauhtia sen menossa on nyt melkein jo liikaakin, mutta onneksi maalimiesmotivaatio on myös tosi hyvä. Nyt pitää vaan tehdä vähän tällaisia haastavampia treenejä ja ottaa noita tyhjiä mukaan. Ei ne muuten lähde sujumaan.

Muu viikonloppu menikin sitten Luu-puuhissa. Luu ja Tuittu tulivat meille lauantaina hoitoon ja lähtivät sunnuntaina. Pysyi siis koko perhe aktiivisena. Luu on kyllä tosi kivan oloinen pentu, sellainen vauhdikas ja säpäkkä. Opetin sille (Anun luvalla) viikonloppuna kosketusalustaa ja se oli niin ihanan tosissaan sitä harjoitellessaan. Tuittu pääsi laatuaikalenkeille Svanten ja Inton kanssa ja kivaa niillä olikin, niin kivaa, että innostuivat ihan riekkumaan metsässä vanhaan malliin. Oiva opetti Luulle mätien omenoiden lumesta kaivamista ja niiden syömistä, me opetimme Luun nukkumaan sohvalla ja sylissä .