Oltiin Pian kanssa Nokialla vähän treenailemassa ja Into teki tänään ensimmäisen ilmaisutreeninsä. Vaikka en olekaan vielä lopullisesti päättänyt, että millainen rulla Intolle tulee (norski vai ruotsalainen), aloitettiin nyt kuitenkin matka kohti rullailmaisua. Tehtiin ensi pari pelkkää näyttöä ja sitten pari niin, että annoin Intolle rullan suuhun ja siitä sitten näytölle. Tästä se lähtee.

Tokoakin tietenkin treenattiin. Seuraaminen oli aika ilomielistä ja vähän pompottelevaa, mutta mitä pienistä. Pääasia, että on kivaa. Luoksetuloon ajattelin pitkästä aikaa ottaa stopit mukaan. Kävin kuten arvelin, eli Into ei pahemmin pysäytyskäskyihin reagoinut, vaan kirmaili iloisesti läpi. Pienen muistuttelun jälkeen saatiin jotenkin sentään onnistumaan. Loppupätkä oli taas ärsyttävän hidas. Kostautuu näemmä välittömästi, kun ei jatkuvasti treenaa joka osa-aluetta.

Ruutu oli tänään varsin mallikas. Ensin taas vietiin ihan yhdessä palkka valmiiksi, sitten tyhjään ruutuun. Paikka hyvä.

Toisessa osassa otettiin tunnaria. Eka oli huono. Into hätäili, nosteli vääriä ja toikin lopulta väärän (taas sen vieresen). Uusinta oli sitten hyvä, rauhallinen ja varma. Ohjattua tietenkin otettiin, tosin ensin pelkkää merkkiä. Sitten ihan kokonaisena liikkeenä molemmat puolet, ihan OK. Merkki on edelleen hidas, mutta väittäisin sen kuitenkin paranevan koko ajan.

Lopuksi Into ja Tupla saivat vähän juoksennella kentällä ja kyllä ne sitten menivätkin. Into edellä narupallo suussa ja Tupla perässä. Taisi olla aika hauskaa molemmilla.