Tiistaina hikoiltiin sitten vaihteeksi ja pitkän tauon jälkeen Mouhijärvellä. Osin hikeä pukkasi pintaan samasta syystä kuin maanantainakin, osin kohtuullisen lämpimistä treeniolosuhteista johtuen (varmaan about 20 astetta). Ilmankin pitkiä kalsareita olisi siis tarjennut...

Marko veti treenit ja rata tuntui tutustuessa tosi hankalalta. En oikein meinannut saada siitä ollenkaan kiinni. Oli tosi paljon takaakiertoja ja sitten kivasti taas suoraa putkea väliin. Yllättävän hyvin sitten kuitenkin selvittiin. Ei me mitään nollia paukuteltu, mutta ihan kivoja pätkiä. Into oli tosi hyvän tuntuinen, kuulolla ja kääntyi hienosti. Itse olin taas vähemmä hieno, mutta se nyt on jo ihan arkipäivää näissä agijutuissa. Muutamaan kohtaan sain Markolta hyviä vinkkejä, mm. yhteen pakkovalssiin, jossa lähdin jo liikkumaan pois päin, mutta kädet veivät koiran hyppyyn ja näin sain hyvän etumatkan suoralle putkelle, jonka päähän ehdin kuin ehdinkin valssaamaan kiitos tuon "varaslähdön" ja putkijarrutuksen.

Tuollainen lähes parin kuukauden pakkoloma agilitysta teki kyllä näin jälkeen päin ajateltuna ihan hyvää (vaikkei se silloin siltä tuntunutkaan). Ihan selvästi on lähtenyt sellainen agilityvanne pään ympäriltä puristamasta ja nyt osaa taas nauttia jo pelkästään siitäkin, että pääsee ja pystyy treenaamaan. Kivaa.