Svante pääsi maanantaina vuorostaan agitreeneihin. Alvariinsahan se siellä hyppääkin, juuri lokakuussa kun oli viimeksi .

Tehtii kaksi rataa. Ensimmäinen meni heti nollana läpi. Keppien jälkeiselle muurille kokeiltiin ensin tekemäni viskileikkauksen sijaan valssia, joka oli ehkä parempi. Oikeasti (siis esim. kisoissa) olisin varmaan siihen sen valssin vääntänytkin, kunhan kokeilin.

Tokalla radalla sähläsin itse unohtamalla radan ja Svante sähläsi menemällä keppien kakkosväliin (kahdesti!) ja pudottamalla yhden riman (tässä minullakin oli kyllä osuutta asiaan). Tänne tein yhden niistopersjätön, jota en ole ikinä edes Svanten kanssa kokeillut. Ensin kääntyikin väärin, mutta tiukemmalla ohjauksella teki ihan OK. Toki tämäkin kohta oli selkeästi nopeampi ja jouhevampia toisen kautta (pidempi reitti) kierrättämällä.

Kaikki kontaktit olivat radalla, niissä ei ongelmia. Muutenkin meni ihan hyvin, itsekin osasin ohjata Svantea, enkä yrittänytkään viedä kuten Intoa. Svante nyt on aina pätevä .

Ennen agitreenejä piti hyödyntämäni hallin pihaa tokotreeneihin. Sinne oli kuitenkin noussut uuden hallin kehikko pystyyn, eli tilaa oli aika vähän. Saatiin kuitenkin jotain tehtyä. Luoksetulosta otettiin erilaisia versioita; pelkkää loppua, kokonaan ja kaikkea siltä väliltä. Stopit olivat ihan kohtuulliset, mutta nyt Into ennakoi aika pahasti jälkimmäistä. Täytyy siis ottaa nyt paljon seisomisesta suoraan perille. Muutenkin tuo loppu on nyt taas tosi hidas. Äh. Pitää vaan treenata. Tunnari oli ekalla tosi hyvä. Fiksu olisi jättänyt siihen, mutta kuka nyt olisi fiksu? Tokalla olikin sitten kierroksia taas vähän liikaa, toi oikean, mutta liikutti yhtä väärää (en nähnyt, että nostiko vai tyytyikö tuuppaisemaan), oli turhan kiireinen suoritus. Kolmannen otin sitten niin, että menin itse lähelle kapuloita ja muistutin siitä etsimisestä. Nyt malttoi hyvin haistella ja bongasi oman nopeasti ilman tarkasteluja. Sitten vielä muutama merkki, jotka hyvin.

Oli taas aika kylmä. Pakkanen selvästi kiristyi illan mittaan ja siinä ulkona kävi inha viima. Hallissa oikein tunsi, kuinka sää kylmeni ja lopussa alkoi olla jo vähän turhan kylmää treenaamiseen. Toivottavasti ei nyt mitään paukkupakkasia taas iske.